فوریه گذشته ، امارات متحده عربی موفق شد کاوشگر العمال (" امید ") خود را در مدار مریخ در مدار اولین مأموریت خود برای یک کشور عربی قرار دهد. او که مسئول نظارت بر آب و هوای مریخ است ، بلندپروازی های کشور کوچک خلیج فارس را از نظر فضا نشان می دهد. این سه شنبه ، 5 اکتبر ، این کشور اعلام کرد که می خواهد کاوشگری را به سیارکی که در کمربند سیارک ها بین مریخ و مشتری قرار دارد بفرستد تا اطلاعات مربوط به ترکیب آن را جمع آوری کند. دانشمندان معتقدند که این قطعات سنگی می توانند حاوی اطلاعات ارزشمندی در مورد منشا منظومه شمسی ما باشند.
سفر فضایی ما هنوز در ابتدای راه است … و پروازهای ما ادامه دارد .. و ما پروژه هایی از دانشمندان فضایی داریم .. فضانوردان..و سفینه های فضایی .. یک سوم ستاره های آسمان دارای اسامی عربی بودند..چون اعراب بودند مأموریت ما این است که تمدن عرب خود را از سر بگیریم. و اگر امروز عمل نکنیم ، کی؟ pic.twitter.com/RSGcXhPZQy
هدف این پروژه پرتاب در سال 2028 برای فرود در 2033 است. کاوشگر فضایی ابتدا باید از بالای ناهید و سپس زمین عبور کند تا سرعت کافی برای رسیدن به یک سیارک در 560 میلیون کیلومتری ما را بدست آورد. در طول سفر پنج ساله خود ، این کاوشگر هفت سیارک دیگر را مورد مطالعه قرار می دهد و پس از رسیدن به آخرین سیارک ، تا خالی شدن باتری های آن در آنجا می ماند. بحث درباره انتخاب این سیارک و تجهیزات اندازه گیری که کاوشگر آغاز می کند هنوز ادامه دارد. ساره العامری ، رئیس آژانس فضایی امارات متحده عربی و وزیر فناوری ، به آژانس AP گفت: " ما می توانیم به لطف تجربه به دست آمده به این ماموریت برسیم." آژانس در این پروژه با آزمایشگاه فیزیک جوی و فضا در دانشگاه کلرادو همکاری خواهد کرد.
جاه طلبی های فضایی امارات در حال افزایش است. این کشور همچنین قصد دارد در سال 2024 مأموریتی را به ماه بفرستد و هدف خود ایجاد یک مستعمره در مریخ را ظرف یک قرن تعیین کرده است. بیشتر و بیشتر کشورها ماجراجویی فضایی را آغاز می کنند. اتحادیه آفریقا در سال 2017 یک آژانس فضایی ایجاد کرد که مقر آن در مصر است و باید در سال 2023 عملیاتی شود. عربستان سعودی گفته است که قصد دارد 2.1 میلیارد دلار در برنامه فضایی خود تا سال 2030 سرمایه گذاری کند.
کاوشگر اماراتی مسئول بررسی ترکیب این سیارک خواهد بود. © ESA
مریخ امید: مصاحبه با سارا العامیری ، وزیر دولتی هوانوردی و علوم فضایی امارات متحده عربی

source