تیم استرالیایی پشت مفهوم شاخص گلیسمی (GI) به روزرسانی مقادیر GI های غذایی را منتشر کرده است. با توجه به اینکه از سال 2008 هیچ تجدید نظر انجام نشده است ، در حالی که بیش از 5000 نشریه مربوط به GI در 12 سال گذشته منتشر شده است.
[ویدئو] یک آزمایش هوشمند برای کشف اینکه آیا نوشابه شما واقعاً فاقد قند است چگونه می توانید مطمئن شوید که یک نوشابه حاوی مقدار کمی قند یا بدون قند است؟ Unisciel و دانشگاه لیل 1 یک تجربه ویدیویی را به ما ارائه می دهند که می تواند پاسخ را ارائه دهد. نکته کوچک: فقط باید چگالی محتویات قوطی را بدانید …
شاخص قند خون (GI) یکی از این مفاهیم است که هنوز برای عموم مردم و گاهی حتی پزشکان تغذیه ضعیف است. از یک سو ، هنوز ایده دریافت تمایز قندهای کند و قندهای سریع در رابطه با طعم آنها وجود دارد ، در حالی که از سوی دیگر ، گاهی اوقات نسبت به ساختار شیمیایی آنها متمایز می شود. اگر این دو پارامتر تمایز به عنوان ابتکاری خوب عمل کنند ، با واقعیت تجربی مطابقت ندارند. این به این دلیل است که غذاهای با طعم شیرین نشده می توانند به عنوان "قند سریع" و غذاهای حاوی نشاسته ( مولکولی از زنجیره بلند گلوکز) شناخته شوند. با این حال ، درک این مفهوم ، به ویژه برای بیماران مبتلا به دیابت ضروری است . در واقع ، شاخص قند خون منعکس کننده پتانسیل یک غذای جدا شده برای افزایش قند خون است .
این مقاله با مقادیر بسیار بیشتر داده های موجود در اختیار محققان برای ساختن این جداول بین المللی از مقادیر GI با مقاله های قبلی متفاوت است. این مفهوم به تدریج مورد توجه جامعه علمی قرار گرفت و اندازه گیری های استاندارد بیشتری انجام شد ، که به دست آوردن محدوده مقادیر GI و دیگر مقادیر واحد را ، مانند نسخه های قبلی ، ممکن می سازد. همچنین می توان دریافت که پارامترهای جدیدی مانند محل تولید در نظر گرفته شده است و با توجه به ناهمگونی روش های تولید بین محصولات و کشورها ، گاهی اوقات GI مواد غذایی می تواند بر این اساس تغییر کند.
به یاد داشته باشید که جدا از ترکیب تغذیه ای غذا ، هر چیزی که بر یکپارچگی آن (دما ، برش ، مخلوط کردن و غیره) یا به زبان علمی تر ، ماتریس غذایی آن تأثیر بگذارد ، بر GI آن تأثیر می گذارد. غذاهای جدیدی مانند شیر مادر ، جو مروارید چینی ، میوه های آسیایی مانند لیچی ، میوه اژدها و گریپ فروت ، انواع جدید خرما و بسیاری از محصولات بدون گلوتن وارد میز شده اند.
GI یک معیار مفید برای تحقیقات و برای کلینیک است. © annata78 ، Adobe Stock
یکی از انتقاداتی که مدتهاست به IG وارد شده این بود: ارزشهایی که آنها پیشنهاد می کنند نه برای تحقیقات و نه برای کلینیک قابل استفاده نیست. این امر به لطف افزایش روز افزون نشریاتی که GI را با تعداد قابل توجهی از متغیرها مرتبط می کند و افزایش دقت این جداول داده جدید ، دیگر صادق نیست. بدیهی است ، باید در نظر داشت که GI تنها یک شاخص در میان سایر موارد است . در حالی که می تواند به تمایز غذاهای جدا شده کمک کند ، در تفکیک رژیم ها یا وعده های غذایی کاربرد چندانی ندارد.
یکی دیگر از مفاهیم مرتبط ، که در جداول بین المللی موجود است ، میزان قند خون است ، که به شما اجازه می دهد تأثیر یک وعده غذایی بر قند خون را بهتر نشان دهید. با این حال ، قند خون نیز تنها یک پارامتر در بین بسیاری از پارامترهای دیگر است ، حتی اگر از نظر اپیدمیولوژیست ها و پزشکان به عنوان متغیری مورد توجه قرار گیرد.
!
از ثبت نام شما سپاسگزاریم.
خوشحالم که شما را در بین خوانندگان ما می شمارم!
آیا شاخص قند خون در سلامت قلب و عروق نقش دارد؟

source