[ویدئو] 20 سال فوتورا با برونو پارمنتیه نویسنده ، سخنران و مشاور ، متخصص در مسائل کشاورزی و مواد غذایی ، برونو پارمانتیه همچنین حامی تاریخی Futura است! به مناسبت بیستمین سالگرد ما ، او به ما یک دید کلی از چالش هایی که برای تغذیه جمعیت جهان با آن روبرو خواهیم بود ، ارائه می دهد …
وقتی محصولی را می خرید ، چه بخواهید و چه نخواهید ، در حال خرید دنیایی هستید که با آن همراه است. به مناسبت بیست سالگی فوتورا و در چارچوب روز جهانی غذا ، بیایید نگاهی به این نکته عاقلانه در مورد آووکادو بیندازیم.
در اینجا یک میوه بومی مکزیک و آمریکای مرکزی وجود دارد و همیشه به شکلهای مختلف به شدت در محلی مصرف می شده است. تا چند سال پیش ، تعداد بسیار کمی در اروپا وجود داشت ، با توجه به مشکلات موجود در حفظ این محصول بسیار گرمسیری (درست مانند انبه ، یکی دیگر از میوه های واقعا عالی و واقعاً گرمسیری).
و ناگهان ، مد شد ، به ویژه در ایالات متحده ، که با توجه به تعداد افراد مکزیکی تبار که در آنجا زندگی می کنند ، کاملاً منطقی است ، اما همچنین در اروپا ، و به ویژه در فرانسه ، کشور غذاهای خوشمزه. آشپزهای بزرگ و متخصصان رژیم غذایی شروع به صحبت در مورد آن کرده اند. سرشار از ویتامین است و گفته می شود که برای عبور روده ، قلب ، بینایی ، زنان باردار مفید است و به مبارزه با کلسترول ، سرطان ، دردهای دوره ای و غیره کمک می کند. به طور متوسط ، یک خانواده فرانسوی اکنون سه کیلو در سال غذا می خورد.
تقاضای جهانی منفجر شده است. تولید نیز از 3.7 میلیون تن در سال 2010 به 7.2 میلیون تن در سال 2019 افزایش یافته است! آووکادو پس از موز ، انگور ، سیب ، پرتقال و بادام به ششمین میوه پرمصرف جهان تبدیل شده است. درخت آووکادو یک درخت گرمسیری مرطوب است که برای رشد به آب زیادی احتیاج دارد.
درخت آووکادو ، درختی از مناطق گرمسیری مرطوب است که به طرز خشنی مد روز شده است. © B. Navez ، Wikimedia Commons ، CC 3.0
مکزیک البته سعی کرده است مزیت خود را نسبت به این تولید حفظ کند. این کشور هنوز بزرگترین کشور تولید کننده جهان است و تنها یک سوم تولید جهان را به خود اختصاص می دهد. از سال 2010 دو برابر شده و از 1.1 به 2.3 میلیون تن رسیده است که بیش از 2 میلیارد دلار درآمد دارد.
سایر تولیدکنندگان بزرگ نیز آمریکای لاتین هستند: جمهوری دومینیکن ، پرو ، کلمبیا ، اما تولید آنها بسیار کمتر است. به غیر از آمریکای لاتین ، دو کشور موفق شده اند به طور قابل توجهی در این بازار جهانی وارد شوند ، اندونزی و کنیا ، اما در مقادیری که در مقایسه با مکزیک در حد متوسط باقی مانده است. سایرین در حال تلاش برای ضربه زدن هستند ، اما در حال حاضر مقدار آن بسیار کمتر است ، به ویژه شیلی ، اسرائیل ، اتیوپی ، اسپانیا ، مالاوی ، آفریقای جنوبی.
آیا غذای کافی برای همه مردم روی زمین وجود دارد ؟ این س the الی است که برونو پارمنتیه در این مصاحبه اختصاصی به آن پاسخ داد. © آینده
بنابراین کشورهای آفتابی اما خشک تلاش کرده اند تا از این فرصت بادآورده استفاده کنند. این باعث درگیری های محلی زیادی در آنجا برای دسترسی به آب می شود ، زیرا درخت آووکادو درختی در مناطق گرمسیری مرطوب است که برای رشد به آب زیادی احتیاج دارد و هنگامی که به طور طبیعی از آسمان نمی افتد ، آبیاری فراوان ضروری است. به تخمین زده می شود که به ازای هر کیلو آووکادو هزار تا دو هزار لیتر آب (در مقایسه با گوجه فرنگی 200 و سالاد 150 تن) نیاز است و بنابراین هکتاری که 7 تن در سال تولید می کند باید حدود 10 هزار تن آب در هر آب دریافت کند. سال!
آووکادو پنج برابر بیشتر از گوجه فرنگی به آب نیاز دارد. © بارمالینی ، سهام Adobe
بنابراین ، 10 هزار هکتار کاشته شده از درختان آووکادو و انبه در اندلس با وجود تکنیک های پیچیده مالچ پاشی و مدیریت اقتصادی آب ، خطر سقوط هیدرولوژیکی را در منطقه به همراه دارد. ایده اتصال کوتاه که می تواند منجر به ترجیح آووکادو از اسپانیا به مکزیک شود با حس خوب زراعی: مصرف میوه از استقرار درختان در مناطق گرمسیری مرطوب در مناطق خشک ، به جای موارد بیشتر ، یک بدعت است. محصولات طبیعی درختان زیتون و انگور که قبلاً وجود داشت! توجه داشته باشید که این امر هنگامی اتفاق نمی افتد که بتوانیم گیاهانی را که به آب کمتری نیاز دارند مانند کیوی سازگار کنیم …
بنابراین ، به معنای دقیق ، هنگامی که ما مصرف آووکادوی بیشتری را شروع می کنیم ، بدیهی است که برای طعم و روحیه و احتمالاً سلامت جسمانی ما بسیار مفید است ، اما … ما به طور فعال به تغییر جنوب فرانسه کمک می کنیم. بیابان … یا ما ساختار اجتماعی مکزیک را که با آن همراه است تثبیت می کنیم!
این یک اشتباه بزرگ است که تصور کنیم جهان با رویاهای ما و امیدهای ما مطابقت دارد. وقتی از میلیون ها تن محصول واحد صحبت می کنیم ، لزوماً با تولیدی کاملاً صنعتی و مطابق با شرایط اکولوژیکی ، سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی کشور تولید کننده سروکار داریم.
این همان چیزی است که به عنوان مثال برای بادام ، محصولی است که بسیار شیک شده است (مخصوصاً به دلیل شیر بادام که بسیاری از آنها بسیار سالم تر از شیر گاو می دانند) و 80 درصد از تولید جهانی در کالیفرنیا واقع شده است. این امر در این منطقه باعث کمبود شدید آب و هکتامب واقعی زنبورها می شود ، زیرا ما سالانه حدود سه میلیون کندو را در هزاران کیلومتر حمل می کنیم تا درختان را در مدت زمان کوتاهی با موفقیت گرده افشانی کنیم. ناگفته نماند که میزان زیاد سموم دفع آفات ، منطقی در شرایط تک کشت است .
تک کشت + گرمای گرمسیری + حالت ناموفق = سوء استفاده از آفت کش ها. © هوگوالژاندرو ، سهام Adobe
در مورد آووکادو ، در مکزیک چه می گذرد؟ این کشور به معنای واقعی کلمه دچار خشونت و اخراج توسط کارتل های مواد مخدر است … و به ویژه در ایالت های میچوآکان و جالیسکو ، جایی که تولید متمرکز است. میلیاردها دلار باید به دست آورد و البته این نمی تواند کارتل های مذکور را بی تفاوت بگذارد ، زیرا آنها باید درآمد خود را متنوع کرده و پول کثیف خود را پولشویی کنند. علاوه بر این ، درآمد آنها به دلیل کاهش قیمت خشخاش به دلیل افزایش تولید مواد مخدر مصنوعی در حال کاهش است. در همان زمان ، قیمت آووکادو منفجر شده است ، به طوری که بسیاری از مکزیکی ها دیگر نمی توانند آن را مصرف کنند! این طلای سبز اکنون در اقتصاد جرایم سازمان یافته جایگاه اصلی را به خود اختصاص داده است.
بنابراین "مواد مخدر" دست به تصرف خشونت آمیز زمین زدند ، به ضرر دهقانانی که در آنجا زندگی می کردند و تنوع زیستی جنگل های گرمسیری (حداقل 15000 هکتار مساحت سطح مزارع غیرقانونی تخمین زده می شود).
خشونت همه جانبه می شود: در مواجهه با شکست مقامات ، دهقانان به نوبه خود خود را برای محافظت از خود مسلح می کنند و مزارع بزرگ مجهز به نگهبانان مسلح هستند. ما دیگر نمی توانیم اخاذی های ماهانه را بسته به مناطق کشت شده و تخلفات آنها گاهی با مرگ ، سرقت کامیون ، تسویه حساب و حتی کشتار جمعی مجازات کنیم …
علاوه بر این ، نیازی به گفتن نیست که رعایت الزامات بهداشتی اولین نگرانی آنها نیست. با این حال ، در این فضای گرمسیری مرطوب ، تک درختی حشرات و بیماریهای شکارچی را به شدت جذب می کند. بنابراین ، این درختان به مقدار زیادی با سموم دفع می شوند ، که بدیهی است همه آنها تأیید نشده اند! مشکلات مسمومیت عمدتا به مردم محلی مربوط می شود (که این نیز راهی برای روشن شدن آنها است) ، اما ، با وجود مانع بسیار مهم به دلیل ضخامت پوست آووکادو ، تضمین این امر که مشکل نیست ، دشوار است. آثار این آفت کش ها در گوشت آووکادو که می خوریم …
علاوه بر این ، اینها محصولات شکننده و فاسد شدنی هستند که هنوز با سختی برداشت می شوند و اکنون باید با صدها کیلومتر از طریق مسیرهای ناهموار با کامیون ، سپس هزاران کیلومتر با قایق و دوباره با کامیون در اروپا حمل شوند. با توجه به مقادیر مورد نیاز ، تمام شده است ، ما هواپیما را تا حد زیادی رها کرده ایم.
اما لازم است دمای 6 درجه سانتی گراد را در 26 روز حمل و نقل با قایق حفظ کرده و مقدار زیادی بسته بندی مصرف شود ، زیرا این میوه نسبتاً شکننده است. هنگام ورود به اروپا ، او یک تا دو هفته را در "رسیدن" می گذراند ، جایی که درجه حرارت به تدریج افزایش می یابد و آنها را در اتمسفر با اتیلن قرار می دهند تا روند را تسریع کند. همه اینها هزینه زیست محیطی قابل توجهی دارد: ما با میوه ای که روی درخت چیده شده و تازه خورده شده فاصله داریم!
بسته بندی زیاد ، حمل و نقل زیاد کامیون ، 26 روز سوار بر قایق در دمای 6 درجه سانتی گراد ، دو هفته در مرحله "رسیدن" ، فاصله زیادی از درخت تا بشقاب است! © Sandid ، Pixabay ، DP
وقتی این را درک کردید ، آرزومند شدن برای خود “buen provecho ” و جشن گرفتن … به عنوان یک مصرف کننده روشنفکر و متحد ، اگر هنوز امکان پذیر است ، دشوارتر می شود! به یاد داشته باشید که میوه ها و سبزیجات محلی و فصلی هنوز یک گزینه معتبر هستند ، حتی اگر مسئول باشند ، حتی ارگانیک …
توسط برونو پارمنتیه ، نویسنده " تغذیه بشریت " و " صفر گرسنگی " (Éditions La Découverte) ، " خوردن خوب و خوب " (Éditions du Seuil) و " کشاورزی ، غذا و گرمایش جهانی " ( انتشار اینترنت ) ، و میزبان وبلاگ " http://nourrir-manger.fr/ " و کانال You Tube " http://nourrir-manger.com/video ".
امسال Futura بیستمین سالگرد تاسیس خود را جشن می گیرد . 20 سال کشف ، اکتشاف و رواج علم.
به منظور تجربه کامل این ماجراجویی با ما ، دریغ نکنید:
با ما همراه باشید تا این دو دهه موفقیت را جشن بگیریم ، ما تا پایان سال 2021 شگفتی های زیادی در انتظار شما هستیم!
در سال 2021 ، Futura بیستمین سالگرد تاسیس خود را جشن می گیرد!
!
از ثبت نام شما سپاسگزاریم.
خوشحالم که شما را در بین خوانندگان ما می شمارم!
چه محدودیت هایی در رژیم غذایی ما تغییر کرده است
