وقتی محصولی را می خرید ، چه بخواهید و چه نخواهید ، در حال خرید دنیایی هستید که با آن همراه است. بیایید ببینیم این جمله عاقلانه برای پسر سیاه و دوست داشتنی کوچک ما چه معنایی دارد. در آنجا ، با نوشیدن نوشیدنی مورد علاقه خود ، بلافاصله با سرمایه داری وحشی ، استعمار نو ، بورس نیویورک … و گرمایش جهانی در تماس مستقیم هستید!
برای بیستمین سالگرد فوتورا ، می خواستم در مورد یک نوشیدنی معروف به شما بگویم. اگر دوست دارید به طور منظم از آن لذت ببرید ، صبح ، ظهر یا حتی عصر ، در مورد خود تنها نیستید: تخمین زده می شود که روزانه حدود 2.5 میلیارد فنجان قهوه در سیاره ما مصرف می شود.
فرانسوی ها بزرگترین مصرف کنندگان قهوه در جهان نیستند ، اما هنوز هم حدود پنج کیلو در سال مصرف می کنند ، یعنی به طور متوسط دو فنجان در روز برای هر نفر. جدا از آب ، این نوشیدنی – به همراه چای – پرمصرف ترین نوشیدنی روی زمین به صورت روزانه است.
قهوه ، مانند چای ، فراتر از شخصیت اجتماعی ، به شما اجازه می دهد توجه خود را برای مدت طولانی تری حفظ کنید. به همین دلیل است که برخلاف الکل ، به ندرت مورد ممنوعیت مواد غذایی قرار گرفته است. در اصل از اتیوپی بود ، به سرعت در جهان عرب-مسلمان توسعه یافت (از این رو نام آن از عربی قهوة: قهوه ، نوشیدنی محرک).
روزانه حدود 2.5 میلیارد فنجان از این قبیل مصرف می شود ، لذتی که اکنون در معرض تهدید است. © Sonerkose ، Pixabay ، DP
وی به سرعت در بین مسیحیان مهاجرت کرد ، پاپ کلمنت هفتم اعلام کرد که " واگذاشتن لذت نوشیدن این نوشیدنی برای کافران شرم آور خواهد بود ". امامان و راهبان به سرعت فهمیدند که این امر باعث می شود که بیدار بمانید و ذهن را روشن نگه دارید و بنابراین در پایان بهتر دعا کنید! درست مانند امروز ، رهبران کسب و کار دستگاه های قهوه ساز را در همه ادارات و اتاقهای جلسات ، علیرغم تمام زمانهای استراحت ، برای افزایش بهره وری نصب کرده اند.
"قهوه خانه ها" از قرن شانزدهم ، مکه ، قاهره ، قسطنطنیه و هفدهم از طریق ونیز ، لندن ، مارسی و پاریس باز می شوند. آنها آنقدر مهم هستند که امروزه به آنها "قهوه" می گویند (در فرانسه بیش از 36000 عدد وجود دارد!).
این کافه ها به دلیل متداول شدن فیلسوفان و دانشمندان به مکان هایی تبدیل می شوند که ایده های لیبرال در آن متولد می شوند. جزوه ها و افتراها در آنجا توزیع می شود. و حتی امروزه ، در نوار ، هنگام نوشیدن قهوه مکالمات یکسانی با نوشیدن یک شیرینی یا آبجو نداریم.
از دیدگاه بین المللی ، حتی وقتی به نظر می رسد که فرد از نوشیدنی یکسان استفاده می کند ، تفاوتها فوراً ظاهر می شود: فنجان کوچک قهوه اسپرسو قوی ایتالیایی چه تفاوتی با کاسه سبک نوشیدنی پر از شیر اروپای شمالی دارد؟ شرکت های چند ملیتی مجبور به سازگاری شده اند: نستله بیش از صد "نسکافه" تولید می کند که برای هر منطقه از جهان مناسب است.
آیا غذای کافی برای همه مردم روی زمین وجود دارد؟ این س theالی است که برونو پارمنتیه در این مصاحبه اختصاصی به آن پاسخ داد. © آینده
برخلاف تصور بسیاری ، خوردن قهوه هنگام بیدار شدن یا همراه با صبحانه توصیه نمی شود ، زیرا در آن زمان از روز است که بدن به طور طبیعی کورتیزول ، محرک طبیعی که به بیدار شدن کمک می کند ، ترشح می کند و هوشمندانه نیست. تداخل با این ترشح ؛ در طول روز ، سطح این هورمون کاهش می یابد ، و این جایی است که کافئین می تواند بر آن غلبه کند ، بنابراین بهترین زمان برای مصرف قهوه در طول سکته مغزی خستگی صبحگاهی ، بعد از ناهار (قبل از چرت زدن با توجه به اثر تأخیری!) و در آغاز بعد از ظهر بعداً ، می تواند خواب طبیعی را مختل کند: حتی نشان داده شده است افرادی که کمتر از 6 ساعت قبل از خواب قهوه می خورند ، به طور متوسط یک ساعت خواب خود را از دست می دهند ، حتی اگر متوجه آن نباشند.
بنابراین زمان ایده آل قهوه از ساعت 10:30 صبح تا 5 بعد از ظهر است ، البته ، البته اگر بخواهید یا مجبور باشید شب کار کنید!
به این ترتیب ، افرادی که از اینکه "صبح زود" نیستند و همیشه با روحیه بد بیدار می شوند شکایت دارند ، اغلب وابستگی روانی به کافئین را پنهان می کنند. لازم به ذکر است که این وابستگی به سرعت موروثی می شود ، هنگامی که کودکان از دوران نوجوانی رفتار اعتیادآور والدین خود را تقلید می کنند.
اما به نظر می رسد که کافئین (و برخی دیگر از 800 جزء دیگر قهوه) می تواند برخی از بیماری ها ، عمدتا قلبی عروقی ، و همچنین آلزایمر ، پارکینسون یا دیابت نوع 2 را تحت تأثیر قرار دهد. همچنین باعث کاهش چربی و سازگاری با استرس در اثر فعالیت بدنی می شود ، برخی از دردهای عضلانی را کاهش می دهد و افزایش اندورفین ها را تسهیل می کند …
با این وجود توصیه می شود که در مورد این عناصر بسیار مثبت قدم بگذارید. قدرت اقتصادی عظیم لابی های قهوه به این معنی است که آنها می توانند مطالعات متعددی را با هدف اثبات اینکه محصول آنها برای سلامتی شما مفید است ، تأمین کنند. بسیاری از محصولات دیگر نیز بسیار عالی هستند و از این امتیاز برخوردار نیستند: لابی کلم ترش یا شلیل می تواند ، اگر امکانات لازم را داشتند ، نشان دهد که محصول آنها چقدر عالی است برای آینده بشریت! و برعکس ، نشان داده شده است که بر خلاف آنچه لابی شراب سرسختانه ادعا می کند ، نوشیدن یک لیوان شراب قرمز در روز طول عمر را افزایش نمی دهد!
علاوه بر این ، باید به خاطر داشت که کافئین همچنان یک داروی اعتیادآور است ، اکیداً توصیه می شود که بزرگسالان بیش از 400 میلی گرم در روز (یعنی چهار فنجان در روز یا دو عدد آمریکایی بزرگ) ، 200 میلی گرم برای یک زن باردار و 100 میلی گرم مصرف نکنند. میلی گرم برای یک نوجوان! در غیر این صورت ضربان قلب ، درد معده ، کم آبی بدن ، اسهال ، بی قراری و تحریک پذیری ، لرز و اضطراب افزایش بی رویه خواهد داشت. با توجه به اثر فشارخون آن ، همچنین برای بیماران مبتلا به اختلالات قلبی عروقی جدی یا مزمن توصیه نمی شود. همچنین مراقب مخلوطی از سایر نوشیدنی ها باشید که حاوی داروهای مشابه مانند چای یا همسر هستند .
چیزی که واقعاً برای سلامت شما در قهوه مضر است ، چیزی است که در اطراف آن می خورید: شکر ، خامه ، شکلات ، کیک ، البته بدون ذکر سیگار! توجه داشته باشید که در حال حاضر قهوه خود را از تصور خود مبنی بر ارتباط با سیگار رها کرده است ، که دیگر به اندازه بعد از جنگ سودمند نبود. از آنجا که در فرانسه سیگار کشیدن در اماکن عمومی ممنوع است ، برعکس ، بازار خود را با افراد غیر سیگاری که با یافتن هوای تنفس به کافه ها بازگشتند ، گسترش داده است! ناگفته نماند که زنانی که قبلاً از رفت و آمد در این مکان های بسیار ماچو خودداری می کردند و از آنجا که با مردان برابر کار می کنند ، از نوشیدن چای به قهوه عظیم رفته اند …
چیزی که واقعاً برای سلامتی شما در قهوه مضر است ، همان چیزی است که با آن می خورید! © Guvo59 ، Pixabay ، DP
همچنین به یاد داشته باشید که قهوه به هیچ وجه هیدراته نمی شود ، زیرا برای هضم آب بیشتری مصرف می کند. بنابراین نوشیدن یک لیوان آب همزمان با نوشیدن قهوه کاملاً مشروع و مفید است ، همانطور که امروزه تعداد بیشتری از کافه ها ارائه می دهند.
بسیاری از 800 ترکیب موجود در قهوه ، به ویژه ترکیباتی که طعم ، عطر و خواص سلامتی را ارائه می دهند ، در هوا و نور خراب می شوند . از این رو علاقه دارید که قهوه خود را در ظرفی محکم و خنک و دور از گرما و نور نگهداری کنید. و فقط هنگام مصرف آن را آسیاب کنید ، زیرا البته قهوه آسیاب شده بیشتر از دانه های قهوه با هوا تماس دارد!
توجه داشته باشید که برخی از مصرف کنندگان تمایلی به مصرف قهوه بدون کافئین ندارند ، زیرا مواد شیمیایی مورد استفاده برای استخراج کافئین یا قهوه در کپسول ، به دلیل آلومینیوم ، فوران و ضایعات برای کره زمین است. اما ثابت نشده است که این محصولات هیچ خطری برای سلامتی ندارند.
قهوه بیشتر در شمال اروپا نوشیده می شود: فنلاند ، سوئد ، دانمارک ، نروژ و هلند. به طور کلی ، 70 درصد قهوه مصرفی در جهان در کشورهای شمال مصرف می شود ، که هیچ یک از آنها تولید کننده این گیاه گرمسیری نیستند! برعکس ، به جز برخی استثنائات ، کشورهای تولیدکننده قهوه مقدار کمی از آن را مصرف می کنند و بیش از هر چیز آن را به عنوان یک محصول صادراتی می دانند که می تواند ارز خارجی برای آنها به ارمغان بیاورد. یک مورد بسیار متفاوت با چای ، جایی که بزرگترین تولیدکنندگان ، مانند چین و هند ، همچنین بزرگترین مصرف کننده هستند!
وقتی در مکزیک زندگی می کردم ، به عنوان مثال ، کشوری که قهوه تولید می کرد ، همیشه شگفت زده می شدم که متوجه شدم اسپرسو تقریباً وجود ندارد ، و در بیستروها و رستوران ها به طور سیستماتیک یک بطری نسکافه روی هر میز وجود دارد ، مصرف کنندگان فقط باید بپرسند: " agua para Nescafé ". بنابراین لازم بود ادای احترام خود را به نستله بپردازیم تا بتوانیم محصول محلی را مصرف کنیم ، یک وضعیت تقریباً استعماری.
تخمین زده می شود که قهوه دومین محصول صادراتی جهان پس از روغن است . البته نه از نظر وزنی ، زیرا گندم ، برنج ، ذرت و شکر ، که سفرهای زیادی روی کره زمین دارند ، بسیار سنگین تر هستند ، اما به دلار هستند. ما در مورد بازار حدود 15 میلیارد دلار در سال صحبت می کنیم (نیمی از آن به اروپا می رود). برای خرید دانه قهوه از تولید کنندگان.
گردش مالی که توسط مصرف کننده پرداخت می شود بسیار بیشتر است. تنها در فرانسه ، تنها 3 میلیارد یورو در سال برای فروش سوپرمارکت ها هزینه می شود و اگر قهوه های مصرف شده در کافه ها ، هتل ها ، رستوران ها ، ایستگاه ها ، بیمارستان ها ، جوامع یا شرکت ها را در نظر بگیریم ، این رقم احتمالاً باید دو برابر شود. در سطح جهانی ، ما در مورد 70 میلیارد دلار صحبت می کنیم ، اما این رقم به احتمال زیاد دست کم گرفته شده است. اگر علاوه بر این تجارت القایی (فیلترها ، انواع قهوه سازها و غیره) را نیز به آن اضافه کنیم ، مطمئناً وزن این بخش سالانه بیش از 100 میلیارد دلار است. بنابراین وزن اقتصاد قهوه قابل توجه است و به ظهور شرکتهای بسیار بزرگی که به تدریج امپراتوریهای شبه انحصاری را شکل داده اند ، کمک کرده است.
بنابراین کاملاً منطقی است که قیمت جهانی قهوه عربیکا در بورس نیویورک معامله شود ، جایی که واحد حساب 250 کیسه 60 کیلویی با نقل قول در سنت / پوند باقی می ماند! قهوه روبوستا (قهوه ای که برای تهیه قهوه های محلول استفاده می شود) در لندن در دسته های پنج تنی با قیمت دلار / تن تهیه می شود. واقعاً واضح نیست که روزی از منافع تولیدکنندگان کوچک به خوبی دفاع شود!
این کیسه های قهوه که ارزان در آمریکای مرکزی خریداری می شوند باید قبل از نوشیدن در اروپا در نیویورک ذکر شوند. مشاغلی که ده ها میلیارد دلار وزن دارد! © Barni1 ، Pixabay ، DP
در ابتدا ، تخمین زده می شود که 25 میلیون نفر مستقیماً از کشت قهوه زندگی می کنند ، عمدتا تولیدکنندگان کوچک ، زیرا 70 درصد مزارع کمتر از 10 هکتار را پوشش می دهند. با خشک کردن ، حمل و نقل و بازاریابی ، بیش از 100 میلیون نفر در این بخش مشارکت دارند.
بیست و پنج میلیون نفر مانند این تولید کننده از هندوراس قهوه را با دست برداشت می کنند. © هنری ، Adobe Stock
بنابراین اروپا به تنهایی 7 میلیون هکتار را در کشورهای گرمسیری برای تولید چای ، قهوه و کاکائو اشغال می کند ، در مناطقی که بی عدالتی ، گرسنگی ، سوء تغذیه ، فقر و امید به زندگی به طور کلی با هم ترکیب می شوند.
هنگام ورود ، تعداد بازیگران بی نهایت کمتر است! چند شرکت بزرگ غذایی بین المللی بیش از 80 درصد قهوه خام را کنترل می کنند: Nestlé (سوئیس) ، Mondelez International (سابقاً Kraft Foods) ، Starbucks and Cargill (ایالات متحده) ، Tchibo (آلمان) ، Lavazza (در ایتالیا) ، DEMB 1753 ( در هلند) … و آنها هنوز در مرحله تجمع مجدد هستند.
به عنوان مثال ، نستله به تازگی حقوق بازاریابی استارباکس را خریداری کرده است. این گروه ها کل بازار را به نفع خود اداره می کنند و بخش خوبی از ارزش افزوده را به خود اختصاص می دهند: حدود 1.20 دلار به ازای هر کیلو 3.60 دلار به مصرف کنندگان فروخته می شود ، که از این سود 20 تا 25 درصد سود می برند. گردش مالی آنها بیش از 60 میلیارد دلار است. نستله تعداد بیشماری مارک ارائه می دهد: Nescafé ، Ricoré ، Nespresso ، Bonjour ، و ده ها برند دیگر. به تنهایی بیش از نیمی از قهوه محلول جهان را تولید می کند. در نتیجه ، حدود سی عمده فروشان نیز سودهای مثبتی را به دست می آورند. مارک هایی مانند Lavazza ، Illy ، Carte noire ، Jacques Vabre ، Leroux ، Maison du café ، Malongo ، Maxwell House ، Legal بسیار قدرتمند شده اند.
این مارک های قهوه اغلب قوی تر از خود کشورهای تولید کننده هستند! (تصویر نویسنده از آرم ها).
بدون اینکه فراموش کنیم که این شرکتها بیشتر و بیشتر به خریدهای گسترده ای که توسط زنجیره های بازاریابی جهانی شده مانند Carrefour ، Wal Mart ، Ahold یا Tesco انجام می شود ، وابسته هستند …
در اینجا دو مثال عددی برای نشان دادن اقتصاد قهوه وجود دارد: برای تهیه یک فنجان قهوه ، شما به حدود 7.5 گرم قهوه آسیاب شده نیاز دارید ، بنابراین یک کیلو قهوه می تواند حدود 140 قهوه تهیه کند. قهوه ساز حدود 0.10 یورو برای خرید قهوه ای که می فروشد با قیمتی در حدود 2 یورو در فنجان خرج می کند! در یک بسته 250 گرمی قهوه آسیاب شده در سوپر مارکت ها با قیمتی حدود 2 تا 3 یورو ، برای تولید کننده کوچک حدود 15/0 یورو وجود دارد. وقتی می بینیم که همان قهوه بی مزه ای که در دستگاه اتوماتیک سرو می شود ، می تواند از 0.30 یورو تا 1.20 یورو هزینه داشته باشد ، ما گمان می کنیم که با نصب چنین ماشین هایی جایی برای ایجاد وجود دارد!
توجه داشته باشید که همین پدیده جذب ارزش جهانی در کاکائو اتفاق می افتد ، جایی که تولیدکننده تقریباً 2 تا 4 درصد از ارزش نهایی محصول خود ، موز یا پنبه را دریافت می کند … و به طور کلی اکثر محصولات گرمسیری که از بدشانسی آیند. از کشورهایی که از نظر ژئوپلیتیک جهانی اهمیت چندانی ندارند.
بنابراین تعجب آور نیست که این محصول نماد تلاش برای تجارت عادلانه بوده است . شرکتهایی که اکنون معروف هستند ، مانند ماکس هاولار ، می توانند تولیدکنندگان کوچک را سه تا چهار برابر بیشتر و بدون تأثیر زیادی بر قیمت آنها به مصرف کننده بپردازند … در واقع ، آنها عمدتا بر روی عملکرد واسطه های مختلف کار می کنند. بنابراین ما واقعاً در بخشی هستیم که شهروندان می توانند در صورت تمایل ، بدون شکستن بانک ، دستمزد بهتری برای تولید کننده کوچک انتخاب کنند!
یکی از مشکلات تولیدکنندگان کوچک که می خواهند از قیمت های بهتر بهره مند شوند این است که استانداردهای قهوه تجارت عادلانه با قهوه ارگانیک و کنترل های مختلف یکسان نیست ، اما اغلب مصرف کنندگان یکسانی هستند که به تجارت منصفانه حساس هستند. و ارگانیک …
می توان اشاره کرد که نوسانات بازار بین المللی قهوه بسیار زیاد است و می تواند از یک سال به سال دیگر از ساده به سه برابر افزایش یابد ، بدون این که این امر باعث تغییر زیادی در قیمت بسته 250 گرمی فروخته شده در سوپر مارکت یا سیاه کوچک در شانزه لیزه در واقع ، از نظر اقتصادی ، در یک کافه ، در نهایت قهوه بسیار کمی وجود دارد!
طبق آمار فائو ، سالانه حدود 10 میلیون تن دانه قهوه تولید می شود (در مقایسه با 4 در دهه 1970). اتیوپی ، کشور مبدأ این گیاه ، هنوز کمی بیش از 4 درصد از بازار جهانی را تأمین می کند ، اما واقعاً نتوانسته است از مزایای توسعه آن استفاده کند.
دو کشوری که بیشترین بهره را از آن بردند ، قهوه کشت نکردند: برزیل ، که امروزه بزرگترین تولیدکننده جهان است ، از 20 به 30 درصد از سهم بازار را افزایش داده است ، و در تولید قهوه پیشرو جهان است. به و ویتنام ، که در زمان جنگ هیچ گونه تولید نمی کرد ، از آن زمان بسیار قوی شروع به کار کرده است ، زیرا اکنون به تنهایی 17 درصد از بازار جهانی و به ویژه اکثریت قهوه روبوستا را به خود اختصاص می دهد. (درخت قهوه سرزمینی که برای تهیه قهوه محلول) این دو کشور این تولید را به خوبی کنترل می کنند و موفق می شوند عملکرد عالی (به ترتیب 1.7 و 2.7 تن در هکتار) بسیار بالاتر از متوسط جهان ، که تنها 900 کیلوگرم در هکتار است ، بدست آورند.
مزارع قهوه در برزیل ، کشوری که به تنهایی یک سوم تولید جهانی را تأمین می کند ، مزارع صنعتی اغلب با هزینه جنگل های بکر نصب می شود. © AlfRibeiro ، سهام Adobe
کلمبیا و اندونزی هر کدام با 8 share سهم بازار و میانگین عملکرد (به ترتیب 1000 و 600 کیلوگرم در هکتار) در پشت سر قرار دارند. این چهار کشور دو سوم بازار جهانی را در اختیار دارند. با وجود این ، آنها نمی توانند خود را مانند کشورهای تولیدکننده نفت برای تحمیل شرایط بازار که بیشتر مطابق با منافع آنها است ، سازماندهی کنند. شرکت های چند ملیتی همچنان قدرتمندتر هستند. با این حال ، در سال 2021 ، مشاهده شد که در مزارع قهوه برزیل منجمد شده است ، که میزان برداشت کشور را تا حد زیادی کاهش داده و قیمت ها در بورس نیویورک را به اوج خود رسانده است. بنابراین ، از لحاظ تئوری ، توافق کشورهای تولید کننده در مورد مقادیر موجود در بازار به منظور کنترل بهتر آن ممکن است …
قهوه در جنوب تولید می شود و در شمال مصرف می شود. دو کشور بزرگ تولید کننده ، برزیل و ویتنام ، اخیراً این کار را شروع کرده اند (نمودار نویسنده بر اساس ارقام فائو).
بقیه تولیدات در حدود پنجاه کشور ، عمدتا آمریکای لاتین (هندوراس ، پرو ، گواتمالا ، نیکاراگوئه ، مکزیک و غیره) ، و همچنین آفریقایی (اوگاندا ، ساحل عاج) و آسیایی (هند ، لائوس ، چین) پراکنده شده است.
قهوه عربیکا به دلیل طعم غنی ، محتوای کافئین و استحکام آن در برابر بیماری ها انتخاب شده است ، اما نسبت به تغییرات آب و هوایی بسیار حساس است. فرهنگ آن ، ظریف و نه چندان مولد ، بیشتر مختص سرزمینهای کوهستانی نسبتاً سرد است.
قهوه عربیکا به دلیل طعم غنی ، محتوای کافئین و استحکام آن در برابر بیماری ها انتخاب شده است ، اما نسبت به تغییرات آب و هوایی بسیار حساس است. © MarcusV ، Pixabay ، DP
از یک سو ، درخت قهوه عربیکا از سرمازدگی بسیار می ترسد ، بنابراین رشد آن در ارتفاع خطرناک است. اما ، از طرف دیگر ، از گرما نیز می ترسد. در واقع ، بین 19 تا 26 درجه سانتی گراد و در نیمه سایه (در اصل گونه ای از زیر رشد است) رشد می کند. هنگامی که دماسنج بیشتر صعود می کند ، فتوسنتز تحت تأثیر قرار می گیرد و در برخی موارد ، درخت خشک می شود. علاوه بر این ، برای رشد نیاز به آب زیادی دارد ، اما نه خیلی زیاد: از بارش شدید و خشکسالی های طولانی مدت می ترسد.
برای مثال توجه داشته باشید که بر خلاف آنچه در تراس یک کافه تصور می کنیم ، تولید یک فنجان قهوه بسیار بیشتر از تولید یک فنجان چای به آب نیاز دارد. زیرا قبل از ریختن قهوه او ، مجبور بودیم درختی پرورش دهیم که فقط دانه های آن را مصرف می کنیم ، در حالی که در مورد چای ، برگها را تزریق می کنیم و کاملیا برگهای بیشتری از درخت قهوه تولید می کند. ما برآورد می کنیم که برای جمع آوری یک کیلوگرم دانه قهوه حدود 16000 لیتر آب لازم است و بنابراین 140 لیتر آب در هر فنجان قهوه … آب لوله کشی مصرف شده در انتها و اندازه فنجان در این عمل بسیار حدیثی می شود به
قهوه یکی از غذاهای پرمصرف آب است! © Statista
از آنجا که گرمایش جهانی اثرات خود را ایجاد می کند ، بنابراین ما تمایل داریم که گیاهان را در ارتفاع بیشتر رشد دهیم تا از امواج گرما جلوگیری کنیم و در سایه درختان بیشتر در ارتباط با درختان بزرگ و نسبتاً پرپشت رشد کنیم. مناطقی که این تعادل لازم را بین عدم وجود یخبندان ، عدم وجود امواج گرما و منظم بودن باران ها به طور فزاینده ای نادر می کنند. در گواتمالا ، پاناما یا هندوراس ، دیگر امکان صعود در ارتفاع وجود ندارد. گرمای بیش از حد شدید باعث اختلال در گلدهی می شود و تغییرات تولید افزایش می یابد.
عربیکا سرانجام می تواند به آب و هوای مدیترانه ای برسد ، اما آبیاری و یا حتی زیر شیشه. به عنوان مثال ، کوری واتس و تیمش در موسسه آب و هوا ، تأثیر دما را بر تولید قهوه عربیکا در تانزانیا اندازه گیری کردند: 137 کیلوگرم در هر هکتار در سال با افزایش 1 درجه سانتی گراد در حداقل دما. گزارش شده است که بهره وری در این کشور از دهه 1960 تا کنون 50 درصد کاهش یافته است.
درخت قهوه به شدت در معرض گرم شدن کره زمین ، به ویژه موج گرما و خشکسالی است. © رودیاشو ، ویکی مدیا ، CC 4.0
همچنین باید توجه داشت که جنگل زراعی ، که ممکن است به نظر راه حلی واقعی باشد ، می تواند در صورت عدم کنترل مناسب منجر به جنگل زدایی شود. بحث این است که درختان را در مزرعه برگردانید و جنگل را برای نصب درختان قهوه پاکسازی نکنید ، سپس در صورت ضربه شدید ، چوب را به تدریج بفروشید. ساحل عاج ، که 90 درصد جنگل خود را در پنجاه سال از دست داده است ، مانند پرو هزینه آن را پرداخته است. ناگفته نماند که این جنگل زدایی باعث تقویت مالاریا می شود و زمینه را برای پشه های کشنده باز می گذارد … و البته گرم شدن کره زمین را تسریع می کند ، زیرا مزارع قهوه کربن بسیار کمتری را نسبت به جنگل طبیعی جایگزین می کند.
ثابت شده است، برای مثال، که جنگل های مصنوعی، که توسط پوشش گیاهی بسیار متراکم در پای خود پشتیبانی نمی شود، بسیار کمتر کارآمد تر از جنگل طبیعی باقی می ماند در ذخیره سازی دی اکسید کربن ، و با منطق محکمتر مزارع درخت میوه. هنگامی که جنگل اصلی برای خالی شدن فضای قبل از کاشت سوخته است ، یک فاجعه واقعی است.
بدیهی است که ما تحقیقات ژنتیکی زیادی را برای یافتن راه حل انجام می دهیم. به عنوان بخشی از برنامه Breedcafs ، که توسط اتحادیه اروپا تأمین می شود ، CIRAD ترکیبی را برای جنگلداری ایجاد می کند که بیش از هر چیز بذر کشاورزان کوچک را تامین می کند. به عنوان مثال ، او یک گونه سایه اتیوپی را با یک آمریکایی ازدواج کرد ، قوی تر و در آفتاب کامل پرورش داده شد. کودک هم قوی تر است و هم مولد تر.
سایر محققان به تازگی قهوه Coffea Stenophylla را پیدا کرده اند که طعم آن بسیار نزدیک به عربیکا است. این دو گونه ارتباط نزدیکی ندارند ، منشأ آنها از طرف مقابل قاره آفریقا است و آب و هوایی که در آن رشد می کنند بسیار متفاوت است. Elles ne se resambles pas non plus: The Coffea Stenophylla in complex des noirs et des fleurs complexs plus que les cerises of arabica، here sont rouges. عبور از Coffea Stenophylla با عربیکا یا روبوستا می تواند این دو گونه را در برابر تغییرات آب و هوایی مقاوم تر کرده و حتی طعم آنها را در مورد روبوستا افزایش دهد.
برگهای درختان قهوه Coffea Stenophylla ، درختی که می تواند عربیکا را از گرمایش جهانی نجات دهد. © Krzysztof Ziarnek ، Kenraiz ، ویکی مدیا ، CC 4.0
نیاز فوری به گام تا تلاش های تحقیقاتی، به عنوان مخازن از گونه های قهوه وحشی به سرعت در حال اتمام، با توجه به میزان جنگل زدایی در وجود جنگل های استوایی ، گرم شدن کره زمین، از گسترش بیماری و بیماری. حشرات آفات. در آفریقا ، کارشناسان تخمین می زنند که از 124 گونه قهوه وحشی ، 75 گونه در حال حاضر تهدید شده اند و حساب کردن روی آنها برای یافتن راه حل هایی برای گرم شدن کره زمین دشوار خواهد بود. در واقع ، پیش بینی های فعلی کاملاً بدبینانه است: در یک بازه زمانی نسبتاً کوتاه ، ما بیشتر و بیشتر قهوه عربیکا را تهدید می کنیم … این محصول فعلی بسیار محبوب را به یک محصول لوکس تبدیل می کنیم! در واقع ، کارشناسان تخمین می زنند که بازدهی می تواند 38 تا 90 درصد تا پایان قرن کاهش یابد.
خوشبختانه ، Coffea Canephora (robusta) ، همانطور که از نامش پیداست ، قوی تر به نظر می رسد ، با دشت ها و گرمای شدید سازگار می شود و عملکرد بیشتری ارائه می دهد ، بنابراین شانس بیشتری برای زنده ماندن دارد.
بنابراین منطقی است که قصد داشته باشید در چند سال دیگر از اسپرسو به قهوه محلول یا شیکور تبدیل کنید!
اکثر قهوه خورها احتمالاً هرگز در مورد اوکراتوکسین A (یا OTA) چیزی نشنیده اند. این یک سم طبیعی است که برای کلیه ها بسیار سمی است و می تواند سرطان زا باشد ، که توسط قالبی تولید می شود که گاهی اوقات در دانه های قهوه خام یا "سبز" یافت می شود و پس از پردازش به طور کامل از بین نمی رود.
کارشناسان فائو / WHO حداکثر میزان تحمل را برای انسان 100 میلیاردم گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن و در هفته تعیین کرده اند. در سال 2004 ، اتحادیه اروپا حداکثر محدوده قابل قبول 5 قسمت در میلیارد (PPB) را برای قهوه بو داده و آسیاب شده و 10 PPB را برای قهوه فوری تعیین کرد .
برای جلوگیری از ظهور این سم تا آنجا که ممکن است ، بهبود شرایط خشک کردن و ذخیره سازی در کشورهای تولید کننده ضروری است ، که تضمین آن با توجه به تعداد زیاد بازیکنان دشوار است. همچنین نیاز به نظارت بهتر بر محموله های بین المللی کانتینر است که معمولاً در هر زمان از سال از یک منطقه آب و هوایی به منطقه دیگر منتقل می شود ، که می تواند منجر به تراکم متعدد شود.
اما بازار قهوه ، که عمدتا توسط نیروهای بازاریابی بخش بین المللی اداره می شود ، به طور سیستماتیک بین قهوه ای که مطابق شیوه های بهداشتی خوب مصرف می شود و آن …
زنگ قهوه ، Hemileia vastatrix ، یک خطر عمده که ما هنوز نمی دانیم چگونه آن را به خوبی کنترل کنیم. © Carvalho ، ویکی مدیا ، CC 2.5
علاوه بر این ، به نظر می رسد که زنگ قهوه ، ناشی از قارچ Hemileia vastatrix تمایل تاسف باری برای توسعه مجدد دارد و کل مناطق تولید کننده را تهدید می کند … رنگ آمیزی مشخصی به برگها می دهد و از فتوسنتز جلوگیری می کند ، گیاه در حال هدر رفتن است. و می میرد به
در پایان ، بیایید از قهوه کوچک اعتیادآور خود لذت ببریم … در حالی که هنوز زمان وجود دارد! اما بدون فراموش کردن تولیدکنندگان فقیر کوچک که چنین زندگی سختی را تحویل می دهند تا شرکت های چند ملیتی را که به طرز اغراق آمیزی از شر کوچک ما ثروتمند می شوند ، تحویل دهند و این مرد سیاه پوست کوچک نیز کره زمین را بسیار گرم می کند.
امسال Futura بیستمین سالگرد تاسیس خود را جشن می گیرد . 20 سال کشف ، اکتشاف و رواج علم.
به منظور تجربه کامل این ماجراجویی با ما ، دریغ نکنید:
با ما همراه باشید تا این دو دهه موفقیت را جشن بگیریم ، ما تا پایان سال 2021 شگفتی های زیادی در انتظار شما هستیم!
در سال 2021 ، Futura بیستمین سالگرد تاسیس خود را جشن می گیرد!
!
از ثبت نام شما سپاسگزاریم.
خوشحالم که شما را در بین خوانندگان ما می شمارم!
قهوه به زنبورها کمک می کند که کدام گل را علوفه بخورند