در ابتدای نوامبر، توماس پسکت و همکارانش توانستند اولین فلفل های جمع آوری شده از ایستگاه فضایی بین المللی را بچشند . اکنون می‌توانید سس کچاپ ساخته شده با گوجه‌فرنگی را بچشید که در شرایطی شبیه مریخ رشد کرده است . هاینز در 8 نوامبر اولین بطری از سری محدود خود به نام " Marz Edition " را اعلام کرد که دقیقاً از همان مواد اولیه دستور غذای کلاسیک استفاده می کند، با یک تفاوت کوچک: گوجه فرنگی روی زمین رشد می کند، اما در خاک و در شرایط جوی شبیه به قرمز است. سیاره . این محصول نقطه اوج دو سال تحقیقی است که بین این برند و تیمی از موسسه فناوری آلدرین در فلوریدا انجام شده است.

لازم به ذکر است که این سس کچاپ در فروشگاه معمولی شما موجود نخواهد بود. این برای فروش نیست، اما تحت گواهینامه و تست های کیفیت مشابه محصولات معمولی قرار گرفته است، برند را مشخص می کند. تاکنون، تحقیقات [در مورد فرهنگ های مریخی] عمدتاً بر مطالعات کوتاه مدت متمرکز بوده است. اندرو پالمر، رهبر تیم در موسسه آلدرین توضیح می دهد که این پروژه اولین پروژه ای است که امکان کشت گیاهان را به روشی پایدار بررسی می کند. گوجه فرنگی در نتیجه در رشد سنگپوش تقلید خاک که از سطح مریخ، و تحت همان دما، گرانش و رطوبت شرایط عنوان کسانی که از مریخ. چندین شبیه‌سازی قبلاً انجام شده است تا بررسی شود که چگونه استعمارگران آینده مریخی می‌توانند سبزیجات تازه را که برای یک رژیم غذایی متعادل ضروری است، پرورش دهند. به عنوان مثال، در سال 2017، آزمایشاتی روی سیب زمینی انجام شد. تربچه ، نخود ، چاودار یا شاهی نیز توسط تیمی در هلند آزمایش شد.
هاینز یک سری محدود از سس کچاپ "Marz Edition " خود را ارائه کرد که با گوجه فرنگی رشد کرده در شرایط مریخ ساخته شده است. © هاینز
ESA: اروپای متحد در اکتشاف فضا

source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *