[ویدئو] باستان شناسی: کشف کار شگفت انگیز انسان شناس در طول تحقیقات باستان شناسی، یافتن مکان های دفن باستانی غیر معمول نیست. این مقبره ها عموماً حاوی سرنخ ها و شواهد بسیاری از تمدن های گذشته است که انسان شناس قادر به تفسیر دقیق آنها خواهد بود. Inrap (موسسه ملی تحقیقات باستان شناسی پیشگیرانه) در این ویدیوی کوتاه از کار خود به ما می گوید.
تجزیه و تحلیل داده های ژنتیکی انسان از امروز تا حدود -45000 سال پیش به ما اجازه می دهد تا درک کنیم که تأثیر انتخاب طبیعی بر انسان خردمند چه بوده است . این نیروی تکاملی به شدت بر تکامل رنگدانه های پوست و صفات غذایی تأثیر گذاشته است.
انتخاب طبیعی اشکال حیاتی را شکل داده است که بیش از سه میلیارد سال در این سیاره ساکن بوده اند. بنابراین، افرادی که به بهترین وجه برای یک محیط مناسب هستند، مورد توجه قرار می گیرند، در حالی که افرادی که رقابت کمتری دارند، شانس کمتری برای انتقال ویژگی های ژنتیکی خود به فرزندان دارند.
مثالی برای توضیح انتخاب طبیعی: در یک جمعیت اولیه مشخص، تعداد موش‌های سفید بیشتر از موش‌های خاکستری است. با این حال، موش های سفید به راحتی توسط شکارچیان شناسایی می شوند و بنابراین بیشتر از موش های خاکستری توسط آنها خورده می شوند. بنابراین، نسل بعدی موش‌ها عمدتاً موش‌های خاکستری هستند، زیرا این والدین آنها هستند که بیشترین تولیدمثل را داشته‌اند. © VectorMine، Adobe Stock
تأثیر انتخاب طبیعی بر روی ژنوم این امکان را فراهم می‌کند که بفهمیم یا حداقل تخمین بزنیم که ویژگی‌های مورفولوژیکی و روان‌شناختی گونه‌های هومو ساپینس ممکن است چه بوده باشد. مطالعه آن همچنین می تواند سرنخ هایی در مورد شکنندگی افراد خاص در مواجهه با بیماری ارائه دهد . مقاله ای در ژورنال Nature Human Behavior اخیراً نتایج تکامل 870 صفت چند ژنی را در انسان در دوره های زمانی مختلف ارائه کرده است که بین امروز، 2000 تا 3000 سال پیش، او 10000 (در حوالی دوران نوسنگی ) سال پیش و 45000 سال توزیع شده است. پیش ( پارینه سنگی ). صفات چند ژنی صفاتی هستند که توسط چندین ژن کنترل می شوند. در مطالعه در سوال، نویسندگان مورد مطالعه این 870 صفات گروه بندی شده به 15 مقوله های مانند پوست (پوست رنگ ، طاسی )، تولید مثل (وزن هنگام تولد فرزند اول، سن در زمان یائسگی ) و یا حتی مواد غذایی (مصرف میوه و سبزیجات، گوشت و چای).
نویسندگان توضیح می‌دهند که رنگدانه‌های پوست ، اندازه بدن و ویژگی‌های رژیم غذایی در تمام مقیاس‌های زمانی در نظر گرفته شده در مطالعه تحت فشار انتخاب قوی قرار گرفتند. برای مثال، رنگدانه‌های پوست ناشی از مصالحه بین محافظت در برابر اشعه ماوراء بنفش (هرچه پوست تیره‌تر باشد، بهتر در برابر این اشعه محافظت می‌شود)، تنظیم گرمای داخلی بدن و همچنین نیاز به ویتامین D (پوست تیره‌تر است. تولید این ویتامین را کند می کند). نویسندگان توضیح می‌دهند که در اروپا، پوست تیره قبل از نوسنگی (مرد چدار، یا مرد چدار در انگلیسی، پوست بسیار تیره داشت) و همچنین 2000 تا 3000 سال پیش انتخاب شده است.
بازسازی مرد چدار (که حدود 10000 سال پیش در بریتانیا زندگی می کرد) توسط آدری و آلفونس کنیس. © کانال 4
نویسندگان همچنین نشان می‌دهند که تغییرات عمده در سبک زندگی ناشی از استقرار کشاورزی در دوران نوسنگی و انقلاب صنعتی، تعدیل تأثیرات انتخاب طبیعی به تنهایی بر روی انسان‌ها را ممکن کرد. این تغییرات فرهنگی و اجتماعی در واقع بازسازی ژنتیکی مرتبط با رفتار باروری، آسیب پذیری در برابر بیماری و رژیم غذایی را ایجاد کرده است .

Fil de Science را کشف کنید! هر جمعه از ساعت 18:30 خلاصه اخبار علمی هفته را که توسط خبرنگاران فوتورا برای شما رمزگشایی شده است دنبال کنید.

!
از ثبت نام شما سپاسگزاریم.
خوشحالم که شما را جزو خوانندگان ما می شمارم!
رژیم غذایی ما در دوران نوسنگی منشأ صامت های "f" و "v" است.

source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *