چه می شود اگر ما خود را از آلودگی … با آدامس محافظت کنیم؟ این ایده ای است که توسط محققان دانشگاه پنسیلوانیا ارائه شده است که آدامسی ساخته اند که ذرات ویروسی را "به دام می اندازد" و بنابراین بار ویروسی را در بزاق کاهش می دهد که خطر انتقال را در هنگام صحبت کردن، سرفه یا تنفس کاهش می دهد. آدامس حاوی پروتئین های گیرنده ACE2 است که توسط ویروس برای آلوده کردن سلول ها استفاده می شود. هنگامی که آدامس جویده می شود ، ذرات ویروسی توسط این شبه گیرنده ها "گرفته شده" و بنابراین از بزاق خارج می شوند. بر اساس نتایج آزمایشات منتشر شده در مجله Molecular Therapy ، بار ویروسی در بزاق 95٪ کاهش می یابد. به گفته محققان، آدامس "که طعم کلاسیک دارد " را می توان برای کاهش آلودگی به واکسیناسیون اضافه کرد.
سال گذشته، دانشمندان قبلاً پیشنهاد کرده بودند که دهانشویه یا غرغره می تواند خطر انتقال را کاهش دهد. اما جویدن آدامس بسیار کاربردی تر و ارزان تر است. این استراتژی می‌تواند به کشورهایی که دسترسی ضعیفی به واکسن‌ها دارند، اجازه دهد تا عفونت‌ها را کاهش دهند، و در اینجا برای محدود کردن انتقال، که واکسن‌ها در برابر آن مؤثر نیستند، به ماسک اضافه کنند.
این آدامس ذرات ویروسی را در بزاق به دام می اندازد. © Milles Studio، Adobe Stock
دانشمندان معمای کودک آلوده به بار ویروسی 50000 برابر طبیعی

source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *