از روزنامه نگاری غیرانتفاعی حمایت کنید.
یک مطالعه نشان می‌دهد اسفنج‌های متخلخل آشپزخانه، معماری فیزیکی کاملی را برای جامعه باکتریایی فراهم می‌کنند و تعداد ایده‌آل محفظه‌هایی با اندازه‌های مختلف را برای اشغال میکروب‌ها ارائه می‌کنند.
EricFerguson/E+/Getty Images Plus
نوشته

از باکتری ها بپرسید که دوست دارند کجا زندگی کنند، و آنها پاسخ خواهند داد: لطفاً یک اسفنج آشپزخانه.
اسفنج ها بهشت های میکروبی هستند که می توانند 54 میلیارد باکتری در هر سانتی متر مکعب را در خود جای دهند. محققان در 10 فوریه در Nature Chemical Biology گزارش می دهند که اسفنج ها علاوه بر مرطوب، هوا و مملو از ضایعات غذا، محیط فیزیکی مطلوبی را برای باکتری ها فراهم می کنند.
درست مانند انسان ها، باکتری ها سطوح مختلف تعامل با همسالان خود را ترجیح می دهند. برخی از باکتری ها اجتماعی تر هستند، در حالی که برخی دیگر تنهایی را ترجیح می دهند. Lingchong You، زیست‌شناس مصنوعی در دانشگاه دوک، و همکارانش تعجب کردند که چگونه جداسازی انواع مختلف میکروب‌ها بر تعاملات اجتماعی آنها تأثیر می‌گذارد. آنها دریافتند که سطوح متوسط جدایی – مشابه آنچه در یک اسفنج یافت می شود – تنوع جامعه را به حداکثر می رساند.
سرفصل‌ها و خلاصه‌ای از آخرین مقالات Science News ، به صندوق پستی شما تحویل داده شده است
با تشکر از شما برای ثبت نام!
مشکلی در ثبت نام شما وجود داشت.
محققان سویه های مختلف E. coli را روی صفحاتی با شش تا 1536 چاه توزیع کردند که به عنوان محفظه ایزوله عمل می کردند. پس از 30 ساعت، این تیم تعداد و انواع سویه های باکتری را در هر صفحه بررسی کردند.
سرفصل‌ها و خلاصه‌ای از آخرین مقالات Science News ، به صندوق پستی شما تحویل داده شده است
با تشکر از شما برای ثبت نام!
مشکلی در ثبت نام شما وجود داشت.
شما می‌گویید، هر بخش مانند مهمانی است که باکتری‌ها به‌طور تصادفی به آن اختصاص داده شده‌اند. با تنها شش محفظه، هر حزب احتمالاً ترکیبی مشابه از شخصیت‌ها دارد و تنها باکتری‌های اجتماعی زنده می‌مانند. با 1536 محفظه، هر میکروب احتمالا به تنهایی است و باکتری های اجتماعی می میرند. اما تعداد متوسطی از محفظه ها، شانس حضور یک میکروب در مهمانی مورد علاقه خود را به حداکثر می رساند. یک میکروب ضد اجتماعی ممکن است در یک مهمانی که تحت سلطه افراد اجتماعی است بمیرد، اما یک میکروب ضداجتماعی دیگر ممکن است در یک گردهمایی سرد منفجر شود و زنده بماند. تنوع زیستی حفظ می شود.
شما می‌گویید: «به گذشته، این بسیار بسیار شهودی است. "آنچه ما شناسایی کرده‌ایم یک اصل است که به طور جهانی برای هر جامعه میکروبی قابل اجرا است."
اسفنج های آشپزخانه، با مجموعه ای از سوراخ های بزرگ و کوچک، نه تنها تعداد ایده آلی از محفظه ها را برای باکتری ها ارائه می دهند، بلکه طیف وسیعی از مهمانی ها را در اندازه های مختلف فراهم می کنند که می تواند بیشتر نیازهای میکروب ها را برآورده کند. در آزمایش‌هایی که با یک اسفنج آشپزخانه انجام شد، محققان دریافتند که جامعه باکتریایی به‌دست‌آمده از آن‌هایی که در کشت‌های مایع تولید می‌شوند متنوع‌تر است، روشی رایج برای رشد باکتری‌ها در آزمایشگاه.
خوشبختانه، باکتری‌های موجود در اسفنج شما عمدتاً غیر بیماری‌زا هستند. اما اگر باکتری‌های خطرناک – مانند سالمونلا از مرغ خام – ظاهر شوند، احتمالاً ساختار بهینه اسفنج به آنها کمک می‌کند تا زنده بمانند ( SN: 8/9/10 ).
مارکوس اگرت، میکروبیولوژیست در دانشگاه فورتوانگن در ویلینگن-شونینگن آلمان که در این مطالعه شرکت نداشت، می‌گوید: «اسفنج‌ها واقعاً برای بهداشت آشپزخانه مناسب نیستند. تقریباً هیچ سطح استریلی در خانه وجود ندارد، اما اسفنج آشپزخانه احتمالاً متراکم ترین مورد در خانه است.
خبر خوب این است که حل مشکل آسان است. برس ها جایگزین بسیار امن تری هستند. و اگر اسفنج خود را دوست دارید، از آن برای آب گوشت استفاده نکنید. نیازی به دعوت از باکتری های بد به مهمانی نیست.
سوالات یا نظراتی در مورد این مقاله دارید؟ به ما در feedback@sciencenews.org ایمیل بزنید
F. Wu et al. تعدیل پویایی جامعه میکروبی با پارتیشن بندی فضایی . زیست شناسی شیمیایی طبیعت. منتشر شده آنلاین در 10 فوریه 2022. doi: 10.1038/s41589-021-00961-w.
آنا گیبز کارآموز نویسندگی علمی بهار 2022 در Science News است. او دارای مدرک لیسانس زبان انگلیسی از کالج هاروارد است.
Science News در سال 1921 به عنوان یک منبع مستقل و غیرانتفاعی اطلاعات دقیق در مورد آخرین اخبار علم، پزشکی و فناوری تاسیس شد. امروز، ماموریت ما یکسان است: توانمندسازی مردم برای ارزیابی اخبار و دنیای اطرافشان. این توسط Society for Science منتشر شده است، یک سازمان غیرانتفاعی عضویت 501(c)(3) که به مشارکت عمومی در تحقیق و آموزش علمی اختصاص دارد.
© Society for Science & the Public 2000–2022. تمامی حقوق محفوظ است.
مشترکین، آدرس ایمیل خود را برای دسترسی کامل به آرشیو اخبار علمی و نسخه های دیجیتال وارد کنید.
مشترک نیستید؟
الان یکی شو

source