اگر بازار ارگانیک در حال رونق است، در تلاش است تا چغندرکاران را متقاعد کند. از کاشت تا برداشت، اینها ممکن است با عوارض مختلفی مواجه شوند که برای مقابله با آن نیاز به ابزار دارند. اما اگر اکثریت آنها در حالت متعارف باقی می مانند، به دلایل دیگری نیز می باشد. در اینجا دومین مقاله ما در مورد فصل چغندرقند با همکاری AIBS است.
[در ویدئو] بهره گیری از فناوری های جدید برای کشاورزی "کشاورزی هوشمند" یا کشاورزی دقیق در اروپا در حال توسعه است تا کشاورزان را قادر به تولید بهتر و در نتیجه افزایش درآمد خود کند. مزارع با استفاده از فناوری های جدید در حال مدرن شدن هستند، در آینده چگونه خواهند بود؟
کمتر از 0.5 درصد! طبق گزارش ITB (موسسه فنی چغندر) در سال 2020، کمتر از 0.5 درصد چغندر قند فرانسه به صورت ارگانیک کشت شد. در سوال ؟ محدودیت های فنی و اقتصادی بسیار قوی. بلکه باورها. زیرا اگر «ارگانیک رفتن» گاهی یک تعهد زیست محیطی است، انجام ندادن آن می تواند مترادف با غرور باشد. گیوم وولنز، که 20 هکتار چغندر قند را به طور معمول در پاس دو کاله کشت می‌کند، می‌گوید: « من از اعمالم خجالت نمی‌کشم». کشاورز می افزاید: " در معمولی همه چیز عالی نیست، اما در ارگانیک هم همه چیز عالی نیست ." نکته ای که Arnaud Rousselat که از سال 2020 با عنوان AB شناخته می شود، منافاتی با او نخواهد داشت.
دومی این فرآیند تبدیل را برای سلامتی خود و به دلایل زیست محیطی انجام داد. اما آرنو روسلات دوست دارد " احترام زیاد " خود را برای همکارانش در شرایط متعارف به یاد بیاورد. وی تاکید می کند که " چغندر ارگانیک یک محصول بسیار پرخطر است ". فردا اگر این فرهنگ خطرناکتر از سودآوری می شد، « مثل کلزا امسال » را متوقف می کرد. از آنجایی که همه چیز مربوط به تعادل اقتصادی است. در مورد چغندرقند، چالش اصلی مبارزه با علف های هرز است. در محصولات متعارف گیاهپزشکی ، از بین بردن علف های هرز ، این " علف های هرز " که با گیاهان زراعی رقابت می کنند و عملکرد را کاهش می دهند، ممکن می سازد. در ارگانیک، وجین باید دستی یا مکانیکی باشد. و اینجاست که اوضاع به هم می ریزد.
در منطقه Guillaume Wullens، آب و هوا بیش از حد مرطوب است که به طور مکانیکی علف های هرز را نمی توان علف هرز کرد. او تخمین می‌زند که اگر او علف‌کش‌های شیمیایی را کنار بگذارد، « در برخی سال‌ها انجام مداخلات مکانیکی برایش دشوار خواهد بود ». ریسک ؟ از دست دادن کنترل علف های هرز این می تواند تأثیر زیادی بر عملکرد داشته باشد، زیرا این گیاهان از منابع خاکی مشابه چغندر استفاده می کنند. در پایان این زنجیره، چغندرهای برداشت شده با علف های هرز بیش از حد ناخواسته توسط کارخانه قند که کشاورز با آن قرارداد تحویل دارد، رد می شود. بیش از حد پیچیده برای رسیدگی.
Guillaume Wullens بین ردیف های چغندر خود با یک محصول بهداشتی گیاهی علف های هرز می کند. © Guillaume Wullens
اما این مشکلات فنی برای آرنو روسلات محرک است. زیرا این فرهنگ واقعاً بیانگر «تکنیک کشاورز پشت سر » است. سخت رشد کردن، ظریف برای رهبری، حریص در سرمایه گذاری هم برای تجهیزات و هم برای پاداش نیروی کار… " گران ترین آنها نیروی کار فصلی است که ما در پایان کشت استفاده می کنیم تا به صورت دستی علف های هرز چغندرها را بیرون بیاوریم ." گزارش ها.
هنگامی که این پارامترها در نظر گرفته شدند، مدیریت استرس باقی می ماند. بدون توسل به شیمی مصنوعی، کشاورزی ارگانیک بیشتر تابع آب و هوا و آب و هوا است. با تاثیر بر رشد علف های هرز و کنترل آفات. از آنجا خواسته ها از هم جدا می شوند. هر فردی کم و بیش بیزاری شدید نسبت به ریسک دارد. از آنجایی که کشاورزی از منطق سودآوری فرار نمی کند. مزرعه هنوز یک تجارت است.
شرکتی که توسط یک فرد انسانی اداره می شود و تمام آن چیزی که از نظر احساسی دلالت دارد. گیوم وولنز گواهی می دهد که بخش متعارف که نسبت به محیط زیست حساس شده است، « هم در سطح حرفه و هم در سطح جامعه مدنی »، شاهد تکامل شیوه های خود است. نه بدون « تلخی » مشخص، زیرا گفتمان محیطی به او می گوید که « کار بدی » انجام می دهد. ما از تکنیک‌ها، مواد فعال کنار گذاشته می‌شویم، ما در مورد مالیات نیتروژن صحبت می‌کنیم. اما هیچ جایگزینی به ما داده نمی شود. اگر ارزش گذاری بهتری برای محصولات ما وجود داشت … اما هیچ قولی در این سطح وجود ندارد. هر »
کمی ریاضی؟ وقتی چغندرکاران از برداشت خود صحبت می کنند، در مورد تناژ و درصد شکر صحبت می کنند. برای مثال، Guillaume Wullens حدود 100 تن در هکتار تولید می‌کند: « 100 تن چغندر به 16 درصد شکر کاهش می‌یابد، یعنی 16 تن شکر در هکتار. اگر 80 تن با 20 درصد ثروت تولید کنید، این هم 16 تن است. اما 60 تن با غنای 20 درصد فقط 12 تن شکر است. چغندر شما در قند بسیار غلیظ خواهد بود، اما "وزن ریشه" کمتر خواهد بود. »
در شروع فصل، آرنو روسلات هجده هکتار را به این چغندر اختصاص داد. فقط سیزده محصول محصول می دهد. Atomarians، گونه ای از سوسک های کوچک، پنج هکتار از دست رفته را آلوده کردند. او اظهار تاسف می کند: "ما کاری از دستمان برنمی آمد." و این تنها آغاز بود. حشرات دیگر وارد مزرعه او می شوند و خواهند شد. به ویژه شته ها ، خواه ناقل زردی باشند یا نباشند. برای مبارزه با " ما سعی می کنیم تا جایی که ممکن است گیاه را غیرجذاب کنیم " به لطف عصاره های تخمیر شده سایر گیاهان. آنچه معمولاً فاضلاب نامیده می شود. »
آرنو روسلات چندین سیم به کمان خود دارد. این فاضلاب‌ها، بلکه باکتری‌هایی که در مزرعه‌اش تولید می‌کند، جوشانده‌های سیر، اسانس‌ها و یک چیز غیرمنتظره دیگر: هومیوپاتی . برای من، حفظ تعادل مهم است. این کاری است که من با هومیوپاتی انجام می دهم. من سعی می کنم اطلاعات حشرات را برای حفظ تعادل و مهمتر از همه از بین بردن آنها القا کنم. گاهی اوقات اگر تعادل را از بین ببریم، نتیجه می تواند بدتر از حشره ای باشد که داشتیم. »
درخت چغندر با عبارت " اطلاعات القاء " به حافظه آب اشاره دارد. این فرضیه تصریح می کند که آب حافظه موادی را که با آن مواجه شده است و در نتیجه خواص آنها را حفظ می کند. گاهی اوقات به عنوان استدلالی به نفع هومیوپاتی مطرح می شود. آرنو روسلات اذعان می کند: « این کاملاً خلاف آموزش من در کشاورزی است». و به دلایل خوب، از زمان ظهور این ایده در سال 1988، هیچ مطالعه ای که توسط جامعه علمی به رسمیت شناخته شده باشد، شواهدی در جهت آن کشف نکرده است. تا به امروز، فرضیه حافظه آب رد شده است.
مگس های سیرفید مگس های شکارچی شته ها هستند. © FloraCB، فرانسه Agri Twitter
از طرف متعارف، امسال شاهد بازگشت نئونیکوتینوئیدها هستیم. حشره کش های مورد استفاده در پوشش بذر. Guillaume Wullens توضیح می دهد: " نیمی از سطح زیر کشت چغندر من بدون نئونیکوتینوئیدها کاشته می شود." این یک انتخاب فنی است زیرا، با استفاده از نئونیکوتینوئیدها، محدودیت هایی برای جانشینی محصول [گونه هایی که پس از برداشت، جایگزین چغندر می شوند، در همان طرح، یادداشت سردبیر] وجود دارد. همه چیز در مورد گیاهان گلدار دو سال بعد است. برای داشتن مقداری آزادی در تناوب زراعی، نئونیکوتینوئیدها را روی برخی از چغندرهایم قرار نمی دهم. »
تجربه خیلی مهمه گیوم وولنز از طریق مشاهده می‌داند که چغندر او مشکلی دارد یا خیر. او تقریباً به طور انحصاری از درمان های درمانی استفاده می کند، به ندرت درمان های پیشگیرانه . برای حشره کش ها، ما صبر می کنیم تا حشرات وجود داشته باشند. برای بیماری ها صبر می کنیم تا برخی شود. برای علف های هرز، ما به آنچه وجود دارد نگاه می کنیم. اگر [محصول در پیشگیری] گذاشتم، به این دلیل است که نقشه خود را می دانم و می دانم که فلان مشکل وجود دارد. در صورت لزوم می تواند با ITB تماس بگیرد تا ارجاع شود. آرنو روسلات، قبل از فهرست کردن CGB (کنفدراسیون عمومی چغندرکاران) و خدمات فنی شرکت های قند، تأیید می کند: « ما هنوز به خوبی تحت نظارت هستیم».
پس از حدود هفت ماه رشد، چغندر قند از سپتامبر تا ژانویه برداشت می شود، تصریح می کند Guillaume Wullens. اگرچه بهترین " حذف " در حدود اکتبر تا نوامبر اتفاق می افتد، زمانی که گیاه به اندازه کافی بزرگ است که قند کافی بدهد، اما ریشه کن کردن آن برای آسیب رساندن به مزرعه هنوز خیلی سخت نیست. « برنامه های آدم ربایی وجود دارد، نوبت همه است. بسته به سطح، می توان چهار یا پنج بار برداشت. من سه تاریخ مختلف دارم »
ریشه کن کردن چغندر در حال انجام است. © FarmerSeb, France Agri Twitter
سپس محصولات به کارخانه می روند تا طبق قراردادهای امضا شده توسط کشاورز به محصولات مختلف تبدیل شوند. از آنجا که در واقع قرارداد، آرنو روسلات را پشتیبانی می کند. چه معمولی و چه ارگانیک. از نظر اقتصادی، ارگانیک بودن کشاورزی فرانسه یک « اشتباه » است، « زیرا این به منزله شکستن بازار است ». اما همچنین " به این دلیل که باید آماده باشید " برای این انتقال. Arnaud Rousselat در این مورد متقاعد شده است: " ما نباید با چغندر معمولی و چغندر ارگانیک مخالفت کنیم. چیزهایی وجود دارد که باید به جای مخالفت، از طریق تبادل و همکاری به یکدیگر بیاورند. گفتن " سیستم من بهترین است " هیچ کاری نمی کند. »
مقاله با مشارکت تیم های AIBS تولید شده است
ماموریت ما ؟ دانش را تا حد امکان در دسترس افراد قرار دهید.
ما هر روز مقالات، تحقیقات و گزارش های خود را تولید می کنیم، همه در مقیاس انسانی. از ما در این رویکرد و این جاه طلبی حمایت کنید.
اشتراک Futura در Patreon!
دو طرح اشتراک با مزایای زیر به شما ارائه می شود:
به ما در Patreon بپیوندید!
!
از ثبت نام شما سپاسگزاریم.
خوشحالم که شما را در جمع خوانندگان ما دارم!
کشت چغندر: غوطه وری با کشاورز

source