[در ویدیو] کشاورزی ما به زودی تحت تأثیر گرمایش جهانی قرار خواهد گرفت برخی از اثرات گرمایش جهانی در حال حاضر احساس می شود. دیگران هنوز در راهند. بنابراین، بازده برخی محصولات از سال 2030 تحت تأثیر افزایش دما، تغییرات در الگوهای بارش و سطوح بالای دی اکسید کربن (CO2) در جو به طور محسوسی کاهش می یابد. این نتیجه گیری محققانی است که بر روی کارآمدترین مدل های آب و هوایی و محصول در حال حاضر کار کرده اند. برای مثال، عملکرد ذرت می تواند به شدت کاهش یابد. (به انگلیسی) © NASA Goddard
یک انیمیشن ناسا سیر تکاملی توزیع محصولات گندم و ذرت در جهان را تا سال 2100 بر اساس پیش بینی های اقلیمی نشان می دهد.
تغییرات اقلیمی با برهم زدن تعادل بین پارامترهای مختلف هواشناسی، به ویژه دما و بارندگی، تأثیر عمده ای بر تولیدات کشاورزی در دهه های آینده خواهد داشت. برای تخمین تکامل تولید غلات در سراسر جهان، استودیوی تجسم علمی ناسا از یک مدل پیش‌بینی آب و هوا، CMIP6 ( پروژه مقایسه مدل آب و هوا-فاز 6 ) و یک مدل پیش‌بینی کشاورزی، agMIP ( پروژه مقایسه مدل کشاورزی ) استفاده کرد.
بر اساس پیش‌بینی‌های انتشار گازهای گلخانه‌ای و پیش‌بینی‌های بلندمدت اقلیمی ، اما همچنین با در نظر گرفتن توزیع فعلی و نیاز انواع مختلف غلات، مدل‌ها امکان ترسیم نقشه‌ای از تکامل مزارع غلات در سراسر جهان را فراهم کرده‌اند. تا سال 2100
محصولات ذرت و گندم در سال 2022. © NASA
محققان دو نوع غلات را انتخاب کردند که در سرتاسر جهان پراکنده بودند و تحت تاثیر گرمایش جهانی قرار گرفتند . در سطح جهانی، این ذرت است که بیشترین تأثیر را از اقلیم خواهد گرفت و پیش‌بینی‌ها حاکی از کاهش متوسط 24 درصدی تولید جهانی آن است. با در نظر گرفتن پیش‌بینی‌های اقلیمی یکسان، گندم باید تکامل کاملاً متفاوتی را تجربه کند: مزارع گندم می‌تواند تا پایان قرن 17 درصد در سراسر جهان افزایش یابد.
با توجه به تکامل مزارع ذرت ، آمریکای شمالی، تولیدکننده پیشرو ذرت در جهان (40 درصد تولید جهانی) باید بیشترین منطقه را تحت تأثیر قرار دهد. طبق پیش‌بینی‌های ناسا ، کل نیمه شرقی ایالات متحده و تمام مکزیک تا سال 2100 شاهد سقوط 30 تا 40 درصدی مزارع ذرت خواهند بود. همچنین کلمبیا، ونزوئلا، بخشی از برزیل، بولیوی و پاراگوئه.
این روند برای هند، چین، تایلند، لائوس، مالزی، اندونزی و فیلیپین نیز نزولی خواهد بود. در اروپا، پنجمین تولیدکننده بزرگ ذرت در جهان، سطح اشغال شده توسط مزارع ذرت باید 20 تا 40 درصد در نیمه شرقی فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، اروپای شرقی، و همچنین در نیمه بزرگ غربی و جنوبی آفریقا کاهش یابد. (موریتانی، نیجریه، ساحل عاج، کنگو…).
با این حال، چند منطقه بسیار نادر وجود دارد که تولید ذرت باید تا پایان قرن افزایش یابد، مانند شرق برزیل (تا 40٪ بیشتر)، گوشه کوچکی از شرق آفریقا (کنیا، اوگاندا)، و همچنین سوئیس، اتریش. و ترکیه
تکامل پیش بینی شده محصولات ذرت و گندم در سال 2050 با توجه به تغییرات آب و هوایی. © ناسا
از سوی دیگر، توسعه مزارع گندم تقریباً در همه جا رو به افزایش است: ناسا تخمین می زند که مزارع گندم 30 تا 40 درصد در انگلستان، اروپای شرقی، روسیه (سومین تولیدکننده بزرگ گندم در جهان)، در ترکیه، سوریه و ایران، بلکه در مناطق خاصی از آفریقا (اتیوپی، اوگاندا) تا پایان قرن. انتظار می رود در آمریکای شمالی، تولید گندم به بخش شمالی قاره (کانادا و منطقه دریاچه های بزرگ در ایالات متحده) تغییر کند. گندم همچنین باید در غرب آمریکای جنوبی (پرو، بولیوی) و همچنین در جنوب استرالیا گسترش یابد. در چین، بزرگترین تولیدکننده گندم جهان، مزارع گندم باید بین 5 تا 10 درصد افزایش یابد.
برخی مناطق جغرافیایی که در اقلیت هستند، باید شاهد کاهش 20 تا 40 درصدی مکان به مزارع گندم خود باشند: این مورد در مورد هند، دومین تولید کننده بزرگ گندم در جهان، پاکستان، افغانستان، اردن و عربستان سعودی در حال حاضر صدق خواهد کرد. . ناسا تخمین می زند که 40 درصد از مزارع گندم موجود در جنوب ایالات متحده و همچنین مکزیک و بخش هایی از بولیوی و برزیل ناپدید خواهند شد.
تکامل مورد انتظار محصولات ذرت و گندم در سال 2099 با توجه به تغییرات آب و هوایی. © ناسا
انیمیشن ناسا نشان می دهد که اولین تغییرات قابل توجه در توزیع مزارع غلات از سال 2050 رخ خواهد داد و به ویژه از سال 2080 قوی خواهد بود. چرا چنین تغییراتی از یک منطقه جغرافیایی به منطقه دیگر و از یک نوع غلات به دیگری؟
سه پارامتر در تکامل توزیع محصولات گندم و ذرت تعیین کننده هستند: افزایش دما، کاهش یا افزایش بارندگی، و انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از فعالیت های انسانی. در کشورهایی که پیش‌بینی‌های اقلیمی بیشترین افزایش دما را پیش‌بینی می‌کنند (آمریکای شمالی و مرکزی، آفریقای غربی، آسیای مرکزی، برزیل و چین)، انتظار می‌رود که تولید ذرت سقوط کند زیرا این گیاه استرس ناشی از گرمای بیش از حد را تحمل نمی‌کند.
از سوی دیگر، گندم، که از مناطق معتدل قدردانی می کند، می تواند از افزایش دما در بخشی از کره زمین از سال 2050 بهره مند شود: این مورد در شمال ایالات متحده، کانادا، جنوب استرالیا، شرق آفریقا و سایرین خواهد بود.
غلظت دی اکسید کربن در اتمسفر نیز در کشاورزی آینده نقش خواهد داشت: به نظر می رسد غلظت های بالاتر CO 2 تأثیر مفیدی بر فتوسنتز و احتباس آب داشته باشد و برای کشت گندم مفید باشد، اما نه ذرت.
پیش‌بینی‌های مربوط به میزان بارندگی، فراوانی و مدت امواج گرما و خشکسالی نیز توسط ناسا در نظر گرفته شد. این پیش بینی های آب و هوا و کشاورزی ناسا چقدر باید قابل اعتماد باشد؟ محققان خاطرنشان می کنند که قبل از رسیدن به این انیمیشن که تکامل تا سال 2100 را نشان می دهد، 240 شبیه سازی آب و هوا برای هر محصول (گندم و ذرت) انجام دادند . ناسا معتقد است که "اعتماد زیادی" به پیش بینی های کشاورزی جهانی خود دارد.
ماموریت ما ؟ دانش را تا حد امکان در دسترس افراد قرار دهید.
ما هر روز مقالات، تحقیقات و گزارش های خود را تولید می کنیم، همه در مقیاس انسانی. از ما در این رویکرد و این جاه طلبی حمایت کنید.
اشتراک Futura در Patreon!
دو طرح اشتراک با مزایای زیر به شما ارائه می شود:
به ما در Patreon بپیوندید!
!
از ثبت نام شما سپاسگزاریم.
خوشحالم که شما را در جمع خوانندگان ما دارم!
کشاورزی: یک مطالعه ناسا نسبت به خطر کاهش محصول به دلیل گرم شدن کره زمین هشدار می دهد

source