Futura Sciences به عنوان بخشی از مشارکت خود با انجمن بین حرفه ای چغندر و شکر، مجموعه ای از مقالات را به کشت و فرآوری چغندرقند اختصاص داده است. به مناسبت روز جهانی زن، Futura Sciences پرتره یک کشاورز را ترسیم می کند که قبل از به دست گرفتن کنترل مزرعه خانوادگی در شمال، زندگی حرفه ای دیگری داشت.
[در ویدئو] کشاورزی ما به زودی تحت تأثیر گرمایش جهانی قرار خواهد گرفت برخی از اثرات گرمایش جهانی در حال حاضر احساس می شود. دیگران هنوز در راهند. بنابراین، بازده برخی محصولات از سال 2030 تحت تأثیر افزایش دما، تغییرات در الگوهای بارش و سطوح بالای دی اکسید کربن (CO2) در جو به طور محسوسی کاهش می یابد. این نتیجه گیری محققانی است که روی کارآمدترین اقلیم و مدل های محصول در حال حاضر کار کرده اند. برای مثال، عملکرد ذرت می تواند به شدت کاهش یابد. (به انگلیسی) © NASA Goddard
Bérengère Chombart دختر یک کشاورز و به مدت هفت سال، خود یک کشاورز است. با این حال، او قبل از بازگشت به ریشه های خود، راه های دیگری را طی کرد. قبل از بازآموزی حرفه ای در دنیای کشاورزی، او در واقع پنج سال تحصیل را پس از لیسانس خود در یک مدرسه بازرگانی در لیل به پایان رساند. او سپس به مدت پانزده سال در شرکتی کار کرد که در طی آن با کنترل مدیریت، حسابرسی، بازاریابی، ارتباطات و مدیریت پروژه سر و کار داشت. در سال 2015 بود که پس از اخذ دیپلم کشاورزی از طریق آموزش از راه دور تصمیم گرفت مزرعه خانوادگی در حومه لیل را تصاحب کند. او این تمایل به بازآموزی را با دلایل مختلفی توضیح می دهد.
اولین مورد این است که Bérengère می خواست رئیس خودش باشد و تجارت خود را اداره کند. دوم این است که این تبدیل مجدد توسط تکامل جهان کشاورزی و به ویژه با ظهور فن آوری های جدید که کمک قابل توجهی به کشاورزان می کند تشویق می شود.
اکنون تراکتورها به GPS مجهز شده اند. © kinwun، Adobe Stock
به عنوان مثال، تراکتورها در حال حاضر مجهز به GPS هستند. ابزارهای پشتیبانی تصمیم و ایستگاه‌های هواشناسی، بهبود شیوه‌های کشاورزی و مدیریت بهتر فعالیت‌ها در مزارع را با توجه به شرایط اقلیمی گاهی اوقات دمدمی‌کننده ممکن می‌سازند. دلیل سوم آمیزه ای از تاریخ، نقل، سنت و حسادت است.
Bérengère یک مزرعه متوسط در حومه شهر لیل را مدیریت می کند. با توجه به این موقعیت با توسعه شهرنشینی تحت فشار زمین قرار می گیرد. مزرعه او 65 هکتار است که در آن گندم ، چغندرقند، ذرت و سیب زمینی کشت می شود که از محصولات تاریخی مزرعه است. برنگیر یاد می گیرد که از این فرهنگ ها به تنهایی مراقبت کند و می داند که می تواند برای آموزش روزانه خود روی کمک پدرش حساب کند.
Bérengère Chombart به ویژه چغندر قند را کشت می کند که برای تولید شکر، الکل، اتانول زیستی (سوخت زیستی) و همچنین خمیر برای خوراک دام فرآوری می شود. © Semmy Demmou
زراعت را فقط می توان در زمینه و در طول زمان آموخت. همچنین گاهی اوقات مشکلات جسمی مربوط به فعالیت هایی که به قدرت زیادی نیاز دارند وجود دارد که برای آنها به کمک نیاز دارد. از زمان تصاحب مزرعه، کشاورز با این وجود قدرت بدنی پیدا کرده است که در طول سال‌هایی که در یک اداره کار می‌کرد مجبور به آن نبود. برنگیر در طول سال‌هایی که در راس مزرعه سپری کرد، امیدوار است بتواند قدرت و تکنیکی را که هنوز فاقد آن است، به دست آورد تا سرانجام کاملاً مستقل شود. در این بین از تجربیات و مشاوره های پدرش در مدیریت مزرعه نیز بهره می برد.
چیزی که او در مورد شغلش دوست دارد آزادی در مدیریت برنامه اش است که به او اجازه می دهد، برای مثال، شغل و زندگی خانوادگی اش را با هم تطبیق دهد. او همچنین توضیح می دهد که در زندگی روزمره خود " هیچ روزی شبیه به هم نیست". در زمستان، برنامه او آرام تر و با روزهای کوتاه مشخص می شود. بین جلسات، آموزش، نگهداری و تعمیر تجهیزات و وظایف اداری و حسابداری مشترک است.
در بهار، سرعت بیشتر است زیرا دوره کاشت و کاشت است که باید قبل از اینکه فصل دیگر مساعد نشود، تمام شود. ماه های بعدی به نگهداری محصول اختصاص دارد که عمدتاً شامل نظارت و محافظت در برابر بیماری ها و همچنین کوددهی می شود. اولین برداشت در اواخر ماه جولای (گندم) انجام می شود و می تواند تا دسامبر برای چغندر ادامه یابد.
برداشت سیب زمینی در اینجا قسمت دوم سال را نشان می دهد. © Alex Traveler، Adobe Stock
برای شروع کار کشاورزی، بهتر است در کودکی به این شغل افتاده باشید یا حداقل در یک مدرسه کشاورزی تحصیل کرده باشید، زیرا این حرفه دشوار است و تصویری که در بین عموم دارد همیشه با واقعیت مطابقت ندارد . برنگیر اعتراف می کند. او به ویژه در مورد تمایلات ناگهانی برای تغییر زندگی که در طول همه‌گیری شیوع پیدا کرده است، هشدار می‌دهد، که به این معنی است که ساکنان شهر می‌خواهند کشاورزی یا دامداری را در حومه شهر شروع کنند. او عاشق کارش و مزایای آن است که رضایت زیادی به او می دهد و می افزاید: « ما با ریتم طبیعت و فصول زندگی می کنیم، به لطف ثمره کارمان به مردم غذا می دهیم. ما شاهد رشد و رشد محصولاتمان تا زمان برداشت هستیم.»
یخبندان های دیررس © nordroden، Adobe Stock
مشکلاتی که Bérengère مانند بسیاری از کشاورزان دیگر با آن مواجه است، شامل افزایش شدید مخاطرات اقلیمی است. کشاورز مثال غیرمعمولی از یخبندان در آوریل 2021 ارائه می دهد که بسیاری از محصولات کشاورزی، باران های شدید و سیل را به دنبال خشکسالی و همچنین ناپدید شدن زمستان هایی که با دوره های طولانی یخبندان مشخص شده بود را ویران کرد.
اگر چهره زن کشاورز نادرتر از کشاورز باقی بماند، برنگیر به ما اطمینان می‌دهد که محیطی که در آن رشد می‌کند هرگز او را تحت فشار مردانه قرار نداده یا هدف انتقاد خاصی قرار نگرفته است. علاوه بر این، ریاست فدراسیون ملی اتحادیه‌های کشاورزان ( FNSEA) توسط یک زن انجام می‌شود که به گفته Bérengère Chombart، " ثابت می‌کند که ما جایگاه خود را در این حرفه داریم ". این کشاورز همچنین در سطح ادارات در فعالیت کشاورزی خود مشارکت دارد و عضو کنفدراسیون عمومی چغندرکاران (CGB) است. او عضو هیئت مدیره فدراسیون دپارتمان اتحادیه های کشاورزان (FDSEA 59) و نایب رئیس کمیسیون زنان کشاورز شمال (59) است. در چارچوب جلسات بین کشاورزان زن، که مطمئناً از بیماری همه گیر ناراحت هستند، او به طور خاص درباره اخبار کشاورزی بحث می کند و از مزارع همکاران زن بازدید می کند.
مقاله با مشارکت AIBS تولید شده است
!
از ثبت نام شما سپاسگزاریم.
خوشحالم که شما را در جمع خوانندگان ما دارم!
چرا چغندر قند ارگانیک در فرانسه سریعتر رشد نمی کند؟

source