تولید گوشت پرورشی در مقیاس بزرگ در حال حاضر یک مانع بزرگ است. برای دور زدن آن، یک استارت آپ اسرائیلی از گیاهان تنباکو به عنوان راکتورهای زیستی برای تولید فاکتورهای رشد پیچیده گران قیمت استفاده می کند که برخی از آنها از گاو گرفته می شود.
[در ویدئو] گوشت رشد یافته در آزمایشگاه: یک نمای کلی ما با نیکلاس مارتین-فورست، یکی از بنیانگذاران Gourmey مصاحبه کردیم تا تعریف و تکامل گوشت رشد یافته در آزمایشگاه را بررسی کنیم. © Futura
فراتر از مسئله مجوز بازاریابی آن در بازار اروپا، کل موضوع گوشت پرورشی در توانایی تولیدکنندگان آن برای یافتن راه حلی برای تولید آن در مقیاس بزرگ نهفته است. در اسرائیل، یک شرکت می توانست با استفاده از عنصری که انتظار نمی رفت موفق شود: تنباکو! کشفی "What the Fuck" که در سریال "What The Food" به شما ارائه می کنیم.
بازگشت به اسرائیل در اینجا بود که موضوع گوشت آزمایشگاهی شروع به تفریخ کرد. مزارع تازه الف یکی از اولین آزمایشگاه هایی است که در مورد کشت یک استیک از سلول های بنیادی ارتباط برقرار کرده است. برای کشف مرحله جدیدی که در حماسه گوشت پرورشی در حال انجام است، باید محل تجمع تل آویو را ترک کنید، جایی که این نوع تولید جدید از زمان ایجاد آن در سال 2017 شگفت زده شده است.
جهت مرز شمالی با لبنان. به BioBetter خوش آمدید، استارت‌آپ دیگری که در تولید محیط کشت مورد نیاز سلول‌ها برای تکثیر و در نهایت شبیه به استیک تخصص دارد. این شرکت که توسط محققی در دانشگاه اورشلیم تأسیس شده است، جایگزین مقرون به صرفه ای برای کسانی که امیدوارند گوشت آزمایشگاهی را با پرورش گیاهان تنباکو به بازار عرضه کنند، ارائه می دهد.
تنباکو، Nicotiana tabacum ، توسط این استارت آپ برای ایجاد فاکتورهای رشد با منشا غیر حیوانی برای کاهش هزینه تولید گوشت مصنوعی استفاده می شود. © Microgen، Adobe Stock
قبل از تبدیل شدن به یک تکه گوشت، سلول ها برای تولید مثل به اسیدهای آمینه ، مواد مغذی و همچنین فاکتورهای رشد نیاز دارند. این موارد بسیار گران قیمت هستند. چالش تولید در مقیاس بزرگ در این واقعیت ساده نهفته است که دیگر از سرم جنین گرفته شده از کشتارگاه استفاده نمی شود.
Jean-François Hocquette ، محقق موسسه ملی تحقیقات غذا (INRAE) در اوایل سال جاری به ما گفت: « شرکت‌ها در حال حاضر برای یافتن راه‌حلی اخلاقی‌تر و ارزان‌تر بدون سرم جنین گاوی کار می‌کنند. این شرکت خصوصی با بیان اینکه تولید این عوامل رشد تنها یک دلار در هر گرم هزینه دارد، مزیت های اقتصادی فناوری خود را به نمایش می گذارد.
اسرائیل به یک مقصد اصلی برای تحقیقات پیرامون «گوشت بدون گوشت » تبدیل شده است. طبق گزارش Les Échos ، این کشور دارای 10 درصد از شرکت هایی است که در این زمینه در جهان کار می کنند. شرکت‌های مربوطه بیش از 500 میلیون دلار در سال 2021 سرمایه‌گذاری کرده‌اند که بزرگ‌ترین رقم پشت سرمایه‌های استارت‌آپ‌های آمریکایی (حدود 700 میلیون دلار) است.
!
از ثبت نام شما سپاسگزاریم.
خوشحالم که شما را در جمع خوانندگان ما دارم!
این استارت‌آپ می‌خواهد گوشت پرورش‌یافته را با گندم اصلاح‌شده ژنتیکی تولید کند

source