محققان ژاپنی ممکن است راه حلی برای کاهش مصرف نمک پیدا کرده باشند. با خوردن غذا با چاپستیک های متصل به یک جعبه کوچک، طعم شور تغییر می کند و باعث می شود از رژیم غذایی کم نمک پیروی کنید.
مصرف بیش از حد نمک خطر فشار خون بالا ، انفارکتوس میوکارد یا سکته را افزایش می دهد. مشکل این است که یک تقویت کننده طعم است، بنابراین کسانی که نیاز به کاهش میزان سدیم در رژیم غذایی خود دارند، ممکن است ظروف را ملایم ببینند و برای مقاومت در برابر نمکدان برایشان مشکل باشد.
پروفسور هومی میاشیتا از دانشگاه میجی در ژاپن، با همکاری شرکت Kirin Holdings که به‌ویژه به خاطر آبجوش معروف است، می‌توانست راه‌حل را بیابد. تحقیقات او بر ذائقه متمرکز است. او قبلاً با یک صفحه لیسیدنی و یک آبنبات چوبی که قادر به ترکیب هر طعمی است، احساسی ایجاد کرده بود. این بار او یک جفت چاپستیک ارائه کرد که طعم شور را افزایش می دهد.
یک دستگاه عصایی که به عنوان موجی از تحریک الکتریکی کار می کند، طعم غذاهای کم سدیم را بهبود می بخشد. این فناوری را می توان در ظروف مختلف روزمره (چاپستیک، قاشق و کاسه چای) به کار برد، بنابراین سطح رضایت از طعم را با غذاهای کم سدیم افزایش می دهد. © دکتر هومی میاشیتا از دانشگاه میجی
یکی از گرزها به جعبه کوچکی که روی مچ بسته می شود وصل می شود که تحریک الکتریکی با شدت کم را ارائه می دهد. این تحریک است که طعم درک شده توسط زبان را تغییر می دهد. به گفته این محقق، با اثر بر یون‌های کلرید سدیم ، غذاها شورتر می‌شوند، در حالی که با تأثیر بر یون‌های گلوتامات سدیم، غذاها شیرین‌تر به نظر می‌رسند. محققان روش خود را روی گروهی از 36 داوطلب که دو ژل را چشیدند، آزمایش کردند: اولی حاوی 0.80٪ نمک و دومی حاوی 0.56٪ نمک یا 30٪ کمتر. شرکت کنندگان قضاوت کردند که طعم شور ژل دوم که با چاپستیک های متصل مزه می شود، با طعم ژل اول بدون این چاپستیک ها یکسان است.
بنابراین محققان تخمین می زنند که طعم شور را تا 50 درصد افزایش می دهد و نتایج مشابهی را با سوپ میسو با محتوای نمک کاهش یافته به دست آوردند. پروفسور امیدوار است که سال آینده چاپستیک های خود را به بازار عرضه کند و همچنین می تواند آنها را به شکل ظروف دیگر رد کند.
!
از ثبت نام شما سپاسگزاریم.
خوشحالم که شما را در جمع خوانندگان ما دارم!
ژاپن صفحه نمایش قابل لیسیدن را اختراع کرد

source